Προκλητικό αφήγημα Μητσοτάκη περί… σταθερότητας – «Κρατήσαμε όρθια την κοινωνία»

Προκλητικό αφήγημα Μητσοτάκη περί… σταθερότητας – «Κρατήσαμε όρθια την κοινωνία»

Επιχείρηση πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το Αίγιο δήλωσε… υπερήφανος για το γεγονός πως η κυβέρνησή του «κράτησε όρθια την κοινωνία», στον απόηχο δεκάδων σκανδάλων που βαραίνουν το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά του τραγικού αντίκτυπου που έφεραν οι παρεμβάσεις στην οικονομία και την κοινωνία.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σημείωσε, εν όψει βουλευτικών εκλογών του 2023, απευθυνόμενος στο ακροατήριό του, ότι «μία λάθος επιλογή μπορεί να τα πάει όλα πίσω», σε μία άκρως διχαστική τοποθέτηση.

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος γιατί ως πρωθυπουργός αυτής της μεγάλης λαϊκής παράταξης όταν χρειάστηκε να στηρίξουμε την κοινωνία, τους συμπολίτες μας, τους επιχειρηματίες, το κάναμε χωρίς δεύτερο δισταγμό και κρατήσαμε την κοινωνία και την οικονομία όρθια», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να μην… θεωρούν δεδομένα τα όσα «πέτυχε η κυβέρνηση».

«Τίποτα από αυτά που πετύχαμε μην τα θεωρείτε δεδομένα. Μια λάθος επιλογή, μπορεί να τα πάει όλα πίσω. Και επειδή οι εκλογές αυτές έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα δεν θέλω να μπλέκετε πρώτη και δεύτερη κάλπη. Μία είναι η κάλπη, εθνική κάλπη είναι και θα πάμε στην πρώτη Κυριακή να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γιατί αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει τελικά εγγύηση σταθερότητας. Και η σταθερότητα σήμερα είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη, είναι προϋπόθεση για την πρόοδο της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter