Προκλητικός Κυρανάκης για Τέμπη: «Το μπάζωμα έγινε για να ξαναμπούν ράγες» (Video)

Προκλητικός Κυρανάκης για Τέμπη: «Το μπάζωμα έγινε για να ξαναμπούν ράγες» (Video)
EUROKINISSI

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σε ότι αφορά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, δείχνοντας τις αντιφάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε σε συνέντευξή του στο Σκάι ότι «πρέπει να γίνει καθαρό, ότι εάν δεν υπήρχαν εργασίες εκείνη την περίοδο, για να μπορέσει να υπάρξει γραμμή, να ξαναμπούνε ράγες, να ξαναλειτουργήσει το τρένο πως θα γινόταν αυτό σε έναν κρατήρα; Εδώ ίσως υπάρχει ένα έλλειμμα. Πρέπει να υπάρχουν πιο καθαρές απαντήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης είχε πει «γιατί συνέβη αυτό το οποίο δεν είναι μπάζωμα; Επειδή έπρεπε να επιχειρήσουν οι γερανοί να σηκώσουν τα βαγόνια γιατί ακούγονταν ακόμη και φωνές κυρία Αναστασοπούλου για να δούμε αν υπήρχαν είτε θύματα, είτε άνθρωποι οι οποίοι έχρηζαν βοήθειας»

«Συμβολικές» οι ένα εκατ. υπογραφές

Σε ότι αφορά τις πάνω από 1 εκατομμύριο υπογραφές ο κ. Κυρανάκης δήλωσε ότι «οι 1 εκατομμύριο υπογραφές έχουν συμβολικό χαρακτήρα, διότι όταν ζητάς να μην υπάρχει ασυλία, κάτι που έχει καταργηθεί ήδη, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εκείνο το βράδυ πήγε ο εισαγγελέας να δει ένα λειτουργούσε το τοπικό τμήμα τηλεδιοίκησης, λειτουργούσε. Θα μπορούσε ο ανθρώπινος παράγοντας, διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους, να αποτρέψουν το δυστύχημα».

Πέταξε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη

Τέλος, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σημείωσε ότι «εγώ θέλω να πω στον πολίτη με πολλή ειλικρίνεια. Οποιοσδήποτε εισαγγελέας ασκήσει και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί εισαγγελείς που θέλουν να κοιμούνται με τη συνείδησή τους καθαρή το βράδυ και όπου βρουν ευθύνες, όσο ψηλά και εάν βρίσκονται, θα τις αποδώσουν. Εάν ένας εισαγγελέας αποδώσει ποινική δίωξη εναντίον υπουργού, πρωθυπουργού οποιουδήποτε πολιτικού, δεν υπάρχει καμία ασυλία».

Το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter