Προκρίσεις για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Προκρίσεις για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Σε έναν ακόμη ημιτελικό σπουδαίου τουρνουά -έκτο σε Μάστερς- θα παίξει η Μαρία Σάκκαρη. Η νίκη της επί της Ρουμάνας Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου με 6-7 (3), 6-4, 6-2 στέλνει την Ελληνίδα τενίστρια στην τετράδα του φημισμένου «χωμάτινου» Όπεν της Μαδρίτης, κατηγορίας WTA 1000.

Το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό για τη Σάκκαρη θα είναι -την Πέμπτη το απόγευμα- η θριαμβεύτρια του φετινού Αυστραλιανού Όπεν Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει την Αιγύπτια Σαρίφ. Στον ημιτελικό του πρόσφατου Ίντιαν Ουέλς, η Λευκορωσίδα νίκησε εύκολα τη Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ.

Με αυτή τη νίκη, η 27χρονη Σάκκαρη ανέβηκε στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να κυριαρχήσει στο πρώτο σετ απέναντι στην 33χρονη Μπέγκου και χρειάστηκε υπερπροσπάθεια και σπατάλη δυνάμεων για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο αγώνας κράτησε σχεδόν τρεις ώρες.

Εύκολη πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Χωρίς δυσκολία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Μάστερς της Μαδρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τη μεταμεσονύκτια νίκη του επί του Ισπανού Μπερναμπέ Θαπάτα-Μιράγιες: 6-3, 6-1 σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Στον αυριανό προημιτελικό, ο Τσιτσιπάς (που παραμένει στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά ελπίζει να βελτιώσει τη θέση του μέσα στην εβδομάδα) θα αντιμετωπίσει στο χώμα της Μαδρίτης τον Γερμανό Γιαν-Λέναρντ Στρουφ. Αυτός θα είναι ο 18ος προημιτελικός της καριέρας του σε τουρνουά Μάστερς ΑΤΡ 1000.

Ο αγώνας με τον Μιράγιες-Θαπάτα ξεκίνησε γύρω στις 11.20 ώρα Ισπανίας και ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Συνεχίζουν μεταξύ άλλων και οι Κάρλος Αλκαράθ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλιεφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter