«Πρόσωπο με πρόσωπο» με τους Madrugada

«Πρόσωπο με πρόσωπο» με τους Madrugada

Οι Νορβηγοί καλούν τους Ελληνες φίλους τους να γίνουν κομμάτι του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν εν όψει της συναυλίας τους στην Αθήνα.

Μήνυμα με το οποίο καλούν τους Ελληνες φίλους τους να πάρουν μέρος σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν εν όψει της συναυλίας τους στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου στέλνουν οι Madrugada. Με ανάρτησή του στο facebook το συγκρότημα που όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό ζητά από τους φανς να στείλουν ένα μικρό βίντεο στο οποίο θα λένε λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική των Madrugada και να αποτελέσουν έτσι μέρος της ιστορίας που θα γραφτεί στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου. 

Αναλυτικά μήνυμα των Madrugada στο facebook:

«Προς τους Έλληνες fans μας:

Είσαι μεγάλος fan των Madrugada;

Οι Madrugada και η Stageway Talent αναζητούν πιστούς Madrugada fans με σκοπό να συμμετάσχουν στο μουσικό ντοκιμαντέρ της συναυλίας τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Eίσαι:

Τεράστιος fan των Madrugada,

Έχεις σκοπό να βρίσκεσαι στη συναυλία τους στις 24 Σεπτεμβρίου 

Θα ήθελες να λάβεις μέρος στο μουσικό ντοκιμαντέρ της βραδιάς

Εάν είσαι αυτός που αναζητούμε τότε βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου σε ένα μικρό βίντεο λέγοντας λίγα πράγματα για εσένα, όπως από που είσαι και ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική των Madrugada. (το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά και μπορεί να βιντεοσκοπηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στο σπίτι με το κινητό σου τηλέφωνο!

Όλες οι συμμετοχές μπορούν να σταλούν εδώ 

Οι επιλεγμένοι fans θα λάβουν απάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη!

Με αγάπη,

Madrugada»

Special guest των Νορβηγών σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά θα είναι η συμπατριώτισσά τους ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ane Brun, η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή της Σκανδιναβίας, με την καριέρα της να μετρά μέχρι τώρα δώδεκα άλμπουμ από το ντεμπούτο της, το 2003, με το «Spending Time with Morgan». Με τους Madrugada έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με αποκορύφωμα τη συνεργασία τους στο ντουέτο με τον Sivert Hoyem, «Lift me».

Στην Ελλάδα αγαπήθηκε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο και στα charts με τα «To let Myself Go feat The Avener», τη διασκευή στο «Big In Japan» και «Koop Island Blues».

Οι ίδιοι οι Madrugada αναφέρονται με πολύ θερμά λόγια στην συμπατριώτισσά τους και στο γεγονός ότι θα εμφανιστεί μαζί τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αγαπημένη μας φίλη Ane Brun, σαν special guest στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα. Η Ane είναι μια από τους Νορβηγούς καλλιτέχνες που θαυμάζουμε περισσότερο. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια μικρή, κοινή ιστορία μαζί της μέσα από το ντουέτο Lift Me, το οποίο ηχογραφήσαμε μαζί το 2005. Όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συντροφεύσει επί σκηνής πολλές φορές, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη μας φορά εκτός Νορβηγίας. Είμαστε σίγουροι ότι η εμφάνισή της θα κάνει την συναυλία ακόμα πιο αξέχαστη και ότι το ελληνικό κοινό μας θα την καλωσορίσει θερμά»!

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συναντήσω τους καλούς μου φίλους Madrugada στη σκηνή στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου! Ανυπομονώ να ζήσω μια μαγική βραδιά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μαζί με χιλιάδες αφοσιωμένους fans των Madrugada!», δηλώνει η Ane Brun που έχει κερδίσει τρία Νορβηγικά και δύο Σουηδικά βραβεία Grammy, ενώ τα άλμπουμ της βρίσκονται σταθερά στην κορυφή των μουσικών τσαρτ. Στη Σκανδιναβία μάλιστα γίνονται πλατινένια. Η ίδια έχει περιοδεύσει ανά τον κόσμο πολλές φορές αποκτώντας διεθνή αναγνώριση.

Το 2015, η Brun κυκλοφόρησε το έβδομο studio album, με τον τίτλο «When I’m Free». Ακολούθησε το 2017 το «Leave Me Breathless», μια ανθολογία διασκευών τραγουδιών πολύ διαφορετικών μεταξύ τους καλλιτεχνών όπως οι Foreigner, η Mariah Carey και οι Radiohead. Το 2020, κυκλοφόρησε δυο άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό διαδοχικά το ένα κοντά στο άλλο, πρώτα το «After the Great Storm» και στη συνέχεια το «How Beauty Holds the Hand of Sorrow». Και τα δυο ήταν υποψήφια για το βραβείο ευρωπαϊκού ανεξάρτητου άλμπουμ της χρονιάς IMPALA (Independent Music Publishers and Labels Association).

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τους Madrugada στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου θα ανέβει και ένα «δικό μας» κορίτσι, η 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ (Amanda Tenfjord).

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τις τιμές να ξεκινούν από 42 ευρώ και φθάνουν τα 85 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Γενική Είσοδος – Κερκίδες: 42 ευρώ

Γενική Είσοδος Arena: 55 ευρώ

Golden Arena: 85 ευρώ

VIP A & VIP B: 85 ευρώ

(Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους)

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva

Ηλεκτρονικά: www.viva.gr 

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots

(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public

Public on line: https://tickets.public.gr/music/madrugada/  

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp  

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter