Προϋπολογισμός: «Άδειασε» Αυγενάκη, Θεοδωρικάκο και Χρυσοχοΐδη ο Βρούτσης για την ασφάλεια στα γήπεδα

Προϋπολογισμός: «Άδειασε» Αυγενάκη, Θεοδωρικάκο και Χρυσοχοΐδη ο Βρούτσης για την ασφάλεια στα γήπεδα

Τους πρώην υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Τάκη Θεοδωρικάκο, αλλά και τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, «άδειασε» από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Βρούτσης κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024.

Ειδικότερα, ο αν. υπουργός Αθλητισμού αποκάλεσε «ανεπαρκές και πλημμελές» ο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τις κάμερες στα γήπεδα, αλλά και για την ταυτοπροσωπία των φιλάθλων, βγάζοντας στη «σέντρα» τον κ. Αυγενάκη.

Μάλιστα, για το ζήτημα της ταυτοπροσωπίας, αναγνώρισε τις καλές προθέσεις του Σταύρου Κοντονή με την κάρτα φιλάθλου, προσθέτοντας όμως ότι το μέτρο αποδείχτηκε ατελέσφορο, ανακοινώνοντας ότι επίκειται νέα νομοθετική παρέμβαση.

Ως προς τους δύο πρώην υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Βρούτσης κατάφερε να τους εκθέσει με τον τρόπο που επαίνεσε τον νυν υπουργό που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

«Ο Γιάννης Οικονόμου σε δέκα ημέρες έκανε ελέγχους που δεν είχαν γίνει ποτέ» είπε, αφήνοντας να εννοηθεί εμμέσως ότι οι προκάτοχοι του κ. Οικονόμου δεν είχαν πράξει τα δέοντα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter