ΨΝΑ Κορυδαλλού: Δεν έχει κάτι ψυχιατρικό ο 39χρονος γυναικοκτόνος για να τον κρατήσουμε

ΨΝΑ Κορυδαλλού: Δεν έχει κάτι ψυχιατρικό ο 39χρονος γυναικοκτόνος για να τον κρατήσουμε

Να μεταφερθεί ξανά σε εφημερεύον νοσοκομείο προτείνει η διοίκηση του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού σε ότι αφορά τον 39χρονο γυναικοκτόνο των Αγίων Αναργύρων.

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του documentonews.gr, ότι με βάση τις εξετάσεις δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα ψυχιατρικής φύσεως για το δολοφόνο. Για αυτό και πρότειναν λοιπόν να μεταφερθεί εκ νέου σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση – συνεδρία, από δύο ψυχιάτρους πραγματογνώμονες, κατόπιν σχετικής εντολής της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν αναγκαία η λήψη απόφασης τοποθέτησής του στο Ψυχιατρείο Φυλακών Κορυδαλλού αντί θαλάμου κράτησης.

Οι γνωματεύσεις λοιπόν έκριναν ότι δεν ήταν. Ειδικότερα η μία γνωμάτευση ανέφερε ότι ήταν συνεργάσιμος, διατηρούσε βλεμματική επαφή, απαντούσε με σαφήνεια στις ερωτήσεις, ήταν σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά, χωρίς διαταραχές αντίληψης ούτε ψευδαισθήσεις, ούτε μνημονικές γνωστικές διαταραχές, παρουσίαζε επιλεκτική αμνησία, ”δονούμενο” συναίσθημα και ευχές θανάτου, χωρίς όμως ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό.

Η δεύτερη υπογράμμιζε ότι ο άνδρας εμφανίζει σταθερή κλινική εικόνα με παρορμητικές και χειριστικές συμπεριφορές.

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής βιολογίας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας και στα δικαστήρια… τραγουδούσε Ξυλούρη (Video)

Σοκ στα Χανιά: 55χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του

Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ο τραγουδιστής (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter