Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ο τραγουδιστής (Video)

Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ο τραγουδιστής (Video)

Για 13η ημέρα νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΓΝΑ Γεννηματάς.

Το πρωί της Τρίτης, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση του χωρίς να είναι καθόλου αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο προσπάθειες αποσωλήνωσης ενώ  δεν προβλέπεται προς το παρόν το ιατρικό προσωπικό να προχωρήσει σε τρίτη.

«Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος, εργαστηριακός έλεγχος και η ομάδα σιγά σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ υπογράμμισε πως ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και δεν υπάρχουν κανόνες για το πότε ένας ασθενής θα πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ.

«Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό λοιπόν δεν υπάρχει γενικός κανόνας για όλους τους ασθενείς της Μονάδας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέταση παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί.

Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό υπάρχει το επόμενο στάδιο, υπάρχουν πρωτόκολλα. Οι ημέρες διασωλήνωσης περίπου είναι συγκεκριμένες για όλους, από εκεί και πέρα όταν φτάσουμε στο όριο υπάρχουν τα επόμενα βήματα. Μέχρι 12-14 ημέρες , υπάρχουν ασθενείς που έχουν πάει και 17 ημέρες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter