Πτολεμαΐδα: ΕΔΕ για τον θάνατο του βρέφους – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Πτολεμαΐδα: ΕΔΕ για τον θάνατο του βρέφους – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε μετά τον θάνατο του βρέφους που είχε εισαχθεί με υψηλό πυρετό καθώς είχε υποστεί βαριά αναπνευστική λοίμωξη, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Δείτε επίσης: Θάνατος βρέφους στην Πτολεμαΐδα: Οι γονείς καταγγέλλουν ότι πήγαν δύο φορές στο νοσοκομείο και τους έδιωξαν (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του βρέφους καταγγέλλει πως πήγε άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι το μωρό δεν χρήζει νοσηλείας, με αποτέλεσμα να δώσουν άδεια στους γονείς του να το πάρουν στο σπίτι.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο επιβεβαιώνονται οι εν λόγω καταγγελίες, τονίζοντας πως έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», αναφορικά με τον θάνατο βρέφους 15 μηνών και με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ενημερώνει ότι στις 01/01/24 και ώρα 10:15π.μ προσκομίστηκε από οικείους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Παιδιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας άρρεν 15 μηνών με εμπύρετο συνδρομή.

Διαπιστώθηκε ίωση, από διενέργεια ειδικού τεστ γρίπη τύπου Α, δόθηκε αγωγή για την ίωση και συστάσεις λόγω ανοσοκαταστολής εξαιτίας χρόνιων νοσημάτων του, να επιστρέψει στην οικία του και να επανέλθει επί επιδείνωση των συμπτωμάτων. Την επόμενη ημέρα 2/2/24 προσκομίστηκε στα ΤΕΠ ώρα 21:20μ.μ λόγω επιμονής του εμπύρετου χωρίς να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του στο Παιδιατρικό Τμήμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter