Πύργος: Υποψήφιος καταγγέλλει απάτη μέσω Taxis – «Βρώμικος πόλεμος», απαντάει ο επικεφαλής της παράταξης

Πύργος: Υποψήφιος καταγγέλλει απάτη μέσω Taxis – «Βρώμικος πόλεμος», απαντάει ο επικεφαλής της παράταξης

Σε «βρόμικο πόλεμο» που δέχεται ο ίδιος και η παράταξή του «Σύγχρονος Πύργος» ενόψει δημοτικών εκλογών, αποδίδει ο δικηγόρος Σπύρος Λιατσής, υποψήφιος δήμαρχος στον Πύργο Ηλείας, την καταγγελία που έκανε σε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα ο Ζ.Χ. κάτοικος Βουνάργου, ότι δεν είχε δώσει την συγκατάθεσή του να συμπεριληφθεί το όνομά του μεταξύ των υποψηφίων της παράταξης του κ. Λιατσή.

«Βρέθηκα να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Σπύρου Λιατσή. Με είχαν προσεγγίσει και είχα αρνηθεί. Για μένα είχε τελειώσει αυτό το θέμα, μέχρι που ένας φίλος μου με ενημέρωσε πως είμαι υποψήφιος και μάλιστα στη Σαλμώνη. Εγώ δεν είχα δώσει κωδικούς τους Taxis και το ΑΦΜ μου. Ποιος πάτησε την έγκριση στο Taxis, ποιος έχει υπογράψει για μένα, ποιος έχει πληρώσει παράβολο υποψηφιότητας για εμένα…», δήλωσε μεταξύ άλλων στο ilialive.gr ο Ζ.Χ. και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά για ηθική βλάβη σε βάρος του.

Ο κ. Λιατσής μιλώντας στο Documentonews.gr ανέφερε :

«Το συγκεκριμένο περιστατικό εντάσσεται μέσα στο γενικότερο κλίμα του βρόμικου πολέμου που δέχομαι προσωπικά και η παράταξή μας ενόψει δημοτικών εκλογών. Η χρήση των κωδικών Taxis είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και σε αυτούς έχει πρόσβαση μόνο ο ιδιοκτήτης τους. Η διαδικασία για την υποψηφιότητα είναι συγκεκριμένη ενώ υπήρξε και το χρονικό περιθώριο για κάποιον που δεν επιθυμούσε την υποψηφιότητά του ή το είχε μετανιώσει να προβεί σε ηλεκτρονική πράξη ακύρωσης. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στην σχετική ανακοίνωση που θα βγάλει η παράταξή μας στις επόμενες ώρες»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter