Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: «Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού» αποκαλύπτει η σύζυγος του γιατρού

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: «Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού» αποκαλύπτει η σύζυγος του γιατρού

Σοκαρισμένη είναι η Βρετανίδα σύζυγος του οφθαλμίατρου που δέχτηκε πυροβολισμούς από τη μητέρα της 12χρονης κόρης του έξω από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι, χθες Πέμπτη.

Όπως είπε η γυναίκα, η 49χρονη εικαστικός τους ενοχλούσε πολύ συχνά ενώ αποκάλυψε πως είχε βγάλει όπλο στο παρελθόν και στο παιδί της.

«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια», είπε και σημείωσε πως και υπήρξε συμβάν και μια ημέρα πριν το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Η γνωριμία με τον γιατρό, οι καβγάδες και τα μηνύματα της εικαστικού που προμήνυαν την πράξη της

«Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους προσθέτοντας ότι την είχε αρπάξει από το σπίτι με σκοπό να φύγουν για Πάτρα.

«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείου. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος γιατρός μόλις είχε παραλάβει την κόρη του από το σχολικό και βρισκόταν  στην πυλωτή της πολυκατοικίας όταν η εικαστικός άρχισε να τον πυροβολεί με τρεις σφαίρες να τον βρίσκουν στο θώρακα και την κοιλιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter