Ρέντη: Ελεύθεροι και οι 424 φίλαθλοι – Σε φιάσκο κατέληξε η επιχείρηση προσαγωγών «στον σωρό»

Ρέντη: Ελεύθεροι και οι 424 φίλαθλοι – Σε φιάσκο κατέληξε η επιχείρηση προσαγωγών «στον σωρό»

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 424 που προσήχθησαν μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν την Πέμπτη το βράδυ στου Ρέντη, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

H επιχείρηση των εκατοντάδων προσαγωγών στον σωρό εξελίχθηκε σε ένα ακόμα φιάσκο για τους φωστήρες της ΕΛΑΣ με τον υπουργό ΠΡΟΠΟ να υπόσχεται ωστόσο ότι “δε θα μείνει ατιμώρητη αυτή η δολοφονική επίθεση”, προκαλώντας ερωτηματικά για το προς τα πού απευθύνεται το τιμωρητικό υπουργικό μήνυμα.

Χαροπαλεύει ο 31χρονος αστυνομικός

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Σωτήρη Μπαρσάκη οι γιατροί προχώρησαν σε δύο μεταμοσχεύσεις νωρίτερα, μία στην αρτηρία και μία στην καρδιά. Παράλληλα, προχώρησαν και σε καθαρισμό του σημείου που σφηνώθηκε η φωτοβολίδα.

Ωστόσο, η μεγάλη τους ανησυχία είναι τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στον 31χρονο όταν ξυπνήσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter