Ρέντη: Ξανά στο χειρουργείο ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα

Ρέντη: Ξανά στο χειρουργείο ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ξανά το πρωί της Παρασκευής ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από κλειστό του Ρέντη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νέα χειρουργική επέμβαση γίνεται για τον καθαρισμό των ιστών, ενώ η χθεσινοβραδινή έγινε για να αποκατασταθεί το θέμα της αιμορραγίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος υπέστη ανακοπή και επανήλθε έπειτα από 10 λεπτά, όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η φωτοβολίδα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, αλλά και κακώσεις στο σώμα του αστυνομικού και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίος ο χειρουργικός καθαρισμός τους ώστε να μην υπάρξει κάποια μόλυνση.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Τι ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο την Πέμπτη δεν εφημέρευε, ωστόσο άνοιξε εκτάκτως το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να υποδεχθεί τον 31χρονο τραυματία.

«Κατά τις 23:25 υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Κατά τις 23:55 μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων έγινε χειρουργική διερεύνηση του τραύματος στον αριστερό μηρό», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές, ανευρέθη και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων. Διαπιστώθηκε επίσης εκρηκτική κάκωση επιπολής μηριαίας αρτηρίας και φλέβας και κλάδων αυτών», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, καταλήγει το πρώτο ανακοινωθέν από τη Νίκαια.

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης για Ρέντη: Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υποσταλεί εδώ και καιρό

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter