Ρέντης: Τριήμερο πένθος στην ΕΛΑΣ για τον θάνατο του αστυνομικού που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα – Αλλάζει το κατηγορητήριο

Ρέντης: Τριήμερο πένθος στην ΕΛΑΣ για τον θάνατο του αστυνομικού που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα – Αλλάζει το κατηγορητήριο

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία κηρύχθηκε μετά τον θάνατο του αστυνομικού ο οποίος χτυπήθηκε από φωτοβολίδα και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ περίπου 20 ημέρες.

Δείτε επίσης: Ρέντης: Κατέληξε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα – Μετά από 20 ημέρες μάχης στη ΜΕΘ

Ο άτυχος αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες.

Πλέον, μετά τον θάνατο του αστυνομικού αναμένεται να αλλάξει η κατηγορία για τον 18χρονο που είχε προφυλακιστεί και πλέον το κατηγορητήριο από απόπειρα ανθρωποκτονίας μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Επομένως, ο 18χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά πλέον για ανθρωποκτονία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία, από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023, εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Η τραγική απώλεια του αστυνομικού, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, έχει προκαλέσει θλίψη και συντριβή σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Απολογείται ο 18χρονος (Video)

Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Έτσι κλείνουν οι χούλιγκαν τα ραντεβού θανάτου κάτω από τη μύτη της ΕΛΑΣ – Συγκλονιστικά βίντεο από του Ρέντη (Video)

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες τα ματς της Super League (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter