Ρόδος: Απαντήσεις για το θάνατο του εθελοντή πυροσβέστη ζητεί η οικογένεια του

Ρόδος: Απαντήσεις για το θάνατο του εθελοντή πυροσβέστη ζητεί η οικογένεια του

Η οικογένεια του του 40χρονου Γιώργου Χατζηνικόλα, του εθελοντή πυροσβέστη που κατέληξε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου εισήχθη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, όρισε ιδιώτη τεχνικό σύμβουλο – ιατροδικαστή για να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε μετά τον θάνατό του δεν φέρεται να έχει αποφέρει ξεκάθαρα αποτελέσματα ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου και για αυτό η οικογένεια ζητεί περισσότερες εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ρόδος- 6ος νεκρός από τις πυρκαγιές: Εχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, αύριο Παρασκευή πρόκειται να μεταβεί στο νησί τεχνικός σύμβουλος, που προσέλαβε η οικογένεια του  εθελοντή πυροσβέστη, προκειμένου να συμμετάσχει στην ιατροδικαστική διαδικασία που θα δείξει τα ακριβή αίτια που του στέρησαν τη ζωή.

Οι συγγενείς, με έγγραφο που κατέθεσαν στο ΑΤ Αρχαγγέλου και κοινοποίησαν και στην Εισαγγελία Ρόδου, ζητούν κατεπείγουσα διαδικασία ενημέρωσης από τη νεκροψία – νεκροτομή που γίνεται στο νοσοκομείου της Ρόδου.

Σύμφωναο 40χρονος εθελοντικά βρέθηκε για πολλές μέρες στα μέτωπα της πυρκαγιάς που κατέκαιγε για 12 μέρες τη Ρόδο και υπάρχουν μαρτυρίες που συνδέουν τις πυρκαγιές με το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο θάνατο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter