Ρόδος- 6ος νεκρός από τις πυρκαγιές: Εχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής

Ρόδος- 6ος νεκρός από τις πυρκαγιές: Εχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ /EUROKINISSI

Νέα τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Ρόδου καθώς έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν, ένας 40χρονος από τον Αρχάγγελο. Μία τουλάχιστον μαρτυρία συγγενή του, συνδέει τον θάνατο με τη μεγάλη πυρκαγιά που έκαιγε επί 12 ημέρες στο νησί.

Οπως αναφέρει το rodiaki.gr πρόκειται για τον Γεώργιο Χατζηνικόλα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Τις ημέρες των πυρκαγιών, ο 40χρονος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ως εθελοντής, παλεύοντας όπως και χιλιάδες άλλοι Ροδίτες στην κατάσβεση της φωτιάς. Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συγγενής τους άτυχου εθελοντή είπε στο protothema.gr πως ο 40χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της πολυήμερης κατάσβεσης. «Ήταν κάθε μέρα στις φωτιές. Ήταν μπροστά στις φλόγες καθημερινά. Οι δικοί του υποθέτουν πως το υγρό που είχε μαζέψει στον πνεύμονα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση για να δούμε γιατί δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Ούτε πέρασε κάποιο κρύωμα ή κάτι άλλο» λέει η ξαδέλφη του 40χρονου εθελοντή.

Ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Αρχάγγελο. Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον Αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter