Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι απώθησε μεγάλη ουκρανική επίθεση με drones και πυραύλους

Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι απώθησε μεγάλη ουκρανική επίθεση με drones και πυραύλους

Την κατάρριψη δύο ουκρανικών πυραύλων πάνω από τη θάλασσα του Αζόφ οι οποίοι κατευθύνονταν προς το έδαφός της ανακοίνωσε την Κυριακή η Ρωσία, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισημάνει ότι απώθησε ουκρανική επίθεση με drones εναντίον τριών ρωσικών περιφερειών.

«Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα εντόπισε και κατέστρεψε δύο ουκρανικούς πυραύλους πάνω από την περιοχή της θάλασσας του Αζόφ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Εξάλλου νωρίτερα το υπουργείο είχε επισημάνει ότι «η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε τέσσερα ουκρανικά drones πάνω από τις περιφέρειες Μπριάνσκ, Σμόλενσκ και Τούλα».

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στην Τούλα όταν τα συντρίμμια drone που καταρρίφθηκε έπεσαν σε πολυκατοικία, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Αλεξέι Ντιούμιν.

Στόχος και η Μόσχα

Στόχος επίθεσης με drones έγινε σήμερα και η ρωσική πρωτεύουσα.

«Στη διάρκεια της νύκτας σημειώθηκε απόπειρα μαζικής επίθεσης με drones», επεσήμανε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν, προσθέτοντας ότι ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν πάνω από διάφορες περιοχές της πόλης.

Η εφημερίδα Kommersant ανέφερε ότι πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στα κεντρικά αεροδρόμια της Μόσχας λόγω της επίθεσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter