Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη – Απαντά στην υπεράσπιση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη – Απαντά στην υπεράσπιση

Συνεχίζεται την Τετάρτη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας, με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, να καλείται για απαντήσεις στις ερωτήσεις τις υπεράσπισης της κατηγορουμένης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ο Δασκαλάκης θα συνεχίσει τη διαδικασία της κατάθεσης που ξεκίνησε στις 31 Ιανουαρίου, με τον συνήγορο της 34χρονης, Αλέξη Κούγια, να του απευθύνει ερωτήσεις για την υπόθεση.

Διαβάστε σχετικά: Δίκη Πισπιρίγκου: «Βάσει της δικογραφίας και από όσα έχω διαβάσει αυτή το έκανε», είπε ο Δασκαλάκης

Ο μάρτυρας είχε αναφέρει στο δικαστήριο για την Πισπιρίγκου ότι «την στήριξα την κατηγορούμενη ως όφειλα μέχρι που συνελήφθη καθώς δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο, όπως ανέφερε, που να τον κάνει να αμφιβάλει για την μητέρα των παιδιών μου». Είπε επίσης πως εκ των υστέρων δίνει άλλη ερμηνεία σε γεγονότα και πλέον στηρίζοντας τις παραδοχές του κατηγορητηρίου συνδέει τα περιστατικά που εμφάνιζαν τα παιδιά, με κρίσεις στην σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο θάνατος της Τζωρτζίνας σχετίζεται άμεσα με την απόφαση του να φύγει για ακόμη μία φορά από το σπίτι όπου είχε επιστρέψει όταν η 9χρονη έμεινε καθολικά ανάπηρη μετά από επεισόδιο ανακοπής που υπέστη στο Νοσοκομείο . Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη η άρνηση του να δεχθεί την πρόταση της 34χρονης να «τα βρουν» και αντίστοιχα η δική της άρνηση να δεχθεί ότι η επιστροφή του αφορούσε αποκλειστικά στην κατάσταση του παιδιού, ήταν αυτή που οδήγησε το κοριτσάκι ξανά, στο Νοσοκομείο και εν συνεχεία στην απώλεια του. «Το έκανε για να με τιμωρήσει», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter