Ρουμανία: Κατασχέθηκαν στοιχεία 4 εκατ. δολαρίων από τον Andrew Tate στην έρευνα για trafficking

Ρουμανία: Κατασχέθηκαν στοιχεία 4 εκατ. δολαρίων από τον Andrew Tate στην έρευνα για trafficking

Οι ρουμανικές αρχές δήλωσαν το Σάββατο ότι κατέσχεσαν περιουσιακά στοιχεία και χρήματα αξίας 3,95 εκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη εμπορία ανθρώπων, που οδήγησε στη σύλληψη της διχαστικής προσωπικότητας του διαδικτύου Andrew Tate.

Παρελθόν τα πολυτελή αμάξια

Την περασμένη εβδομάδα, η Εθνική Υπηρεσία για τη Διαχείριση Κατασχεθέντων Περιουσιακών Στοιχείων έλαβε στη διαχείρισή της 29 κινητά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών οχημάτων και ρολογιών, καθώς και διάφορα ποσά σε μετρητά σε διαφορετικά νομίσματα, ανέφερε σε δήλωσή της αργά το Σάββατο.

Την ίδια μέρα, τα πολυτελή αυτοκίνητα του Andrew Tate, συμπεριλαμβανομένης μιας Rolls-Royce, μιας BMW και μιας Mercedes-Benz, μεταφέρθηκαν από την οικία του στα περίχωρα του Βουκουρεστίου, ώστε να μπουν σε αποθήκη.

Ο Andrew Tate, ο αδελφός του και δύο γυναίκες συνελήφθησαν στις 29 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας για σεξουαλική εκμετάλλευση έξι γυναικών. Έχουν αρνηθεί την αδικοπραγία. Οι κρατούμενοι αμφισβήτησαν το ένταλμα σύλληψής τους διάρκειας 30 ημερών, αλλά το εφετείο του Βουκουρεστίου απέρριψε την αμφισβήτηση, αυτή την εβδομάδα, και είπε ότι θα πρέπει να παραμείνουν υπό αστυνομική κράτηση.

Ένας macho μισογύνης 

Ο Τέιτ, πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι Big Brother του Ηνωμένου Βασιλείου, κέρδισε τη φήμη του μέσω της διάδοσης μισογυνιστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τη ρητορική μίσους. Τα σχόλιά του ανάγκασαν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κλείσουν τους λογαριασμούς του, αν και ο λογαριασμός του στο Twitter έγινε ξανά ενεργός τον Νοέμβριο μετά την απόκτηση της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ. Ο Andrew Tate, ο οποίος έχει αμερικανική και βρετανική υπηκοότητα, είπε ότι οι γυναίκες ευθύνονται εν μέρει για τον βιασμό και ότι ανήκουν στους άνδρες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter