Ρουσόπουλος για Γεραπετρίτη: «Εγώ δεν θα απαντούσα στο Φουρθιώτη» (Video)

Ρουσόπουλος για Γεραπετρίτη: «Εγώ δεν θα απαντούσα στο Φουρθιώτη» (Video)

Άρχισαν τα όργανα στην Νέα Δημοκρατία και είναι και φάλτσα.

Μετά, τις αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις του Γεραπετρίτη με τον Μένιο Φουρθιώτη τα υπόλοιπα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να διαχωρίσουν την θέση τους, μπας και σώσουν κάτι από την χαμένη τους αξιοπρέπεια… λέμε, τώρα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θοδωρής Ρουσόπουλος κατακεραυνώνει τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις συνομιλίες του με τον Φουρθιώτη. Συγκεκριμένα ««Αν με ρωτούσατε εμένα αν θα απαντούσα, δεν θα απαντούσα σε καμία περίπτωση. Υπήρχαν εκδότες που είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, όχι απέναντι στην κυβέρνηση, απέναντι στην δημοσιογραφική δεοντολογία, με τους οποίους δεν είχα καμία επικοινωνία παρ’ ότι ήμουν εκπρόσωπος τύπου και θα όφειλα υποτίθεται να είχα με όλους. Έκανα και εγώ τις δικές μου επιλογές».

Τι να κάνουμε τώρα; Δεν είναι όλοι ανεμοδούρες σαν τον Άδωνη, που θέλει να τα έχει με όλους καλά και στην ουσία ούτε η ίδια η Νέα Δημοκρατία τον ενδιαφέρει, παρά μόνο οι προσωπικές του φιλοδοξίες.  Οι εξηγήσεις του Γεραπετρίτη για τα κολεγιές με τον Μένιο δεν έπεισαν τα «σκληροπυρηνικά» γαλάζια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter