Ryanair: Χάος στα αεροδρόμια Ισπανίας και Ευρώπης – Απεργία διάρκειας 12 ημερών

Ryanair: Χάος στα αεροδρόμια Ισπανίας και Ευρώπης – Απεργία διάρκειας 12 ημερών

Απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο προγραμματίζουν τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair που έχουν ως βάση τους την Ισπανία, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα συνδικάτα εργαζομένων USO και SICTPLA.

Η ανακοίνωση αυτή, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο πρόκλησης συνθηκών χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης, η ανακοίνωση έγινε κατά την τελευταία ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των πληρωμάτων, που άρχισε την Πέμπτη, οδηγώντας την Ryanair στην ακύρωση δέκα πτήσεων σήμερα στην Ισπανία.

Η Easyjet θα συμμετάσχει επίσης στην απεργία στις 2, 3, 15, 16, 17, 29, 30 και 31 Ιουλίου στις τρεις ισπανικές βάσεις της: Βαρκελώνη, Μάλαγα και Πάλμα.

Ακυρώσεις στο Παρίσι

Τα αεροδρόμια του Παρισιού ακυρώνουν το 17% των πτήσεων λόγω απεργίας του προσωπικού

Οι πτήσεις από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια του Παρισιού διακόπηκαν χθες αφού οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο κήρυξαν δεύτερη 24ωρη απεργία.

Την Πέμπτη περίπου το 10% όλων των πτήσεων από το αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκωλ» του Παρισιού ακυρώθηκαν λόγω απεργιών του προσωπικού εδάφους και παρόμοια διακοπή αναμένεται και σήμερα, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας του αεροδρομίου.

«Το προσωπικό του αεροδρομίου, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού check-in και του προσωπικού ασφαλείας, θα αποχωρήσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου λόγω μιας συνεχιζόμενης διαφωνίας σχετικά με τις αμοιβές», αναφέρει ανακοίνωση τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter