Δικαίωση Μπογδάνου; Σενάρια για κάθοδο Φαήλου Κρανιδιώτη στις Ευρωεκλογές με ΝΔ

Δικαίωση Μπογδάνου; Σενάρια για κάθοδο Φαήλου Κρανιδιώτη στις Ευρωεκλογές με ΝΔ

Είμαστε τρεις μήνες πριν τις ευρωεκλογές και η Νέα Δημοκρατία σταθμίζει όλα τα ονόματα που θα καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό της, ώστε να διαχειριστεί το ενδεχόμενο πολιτικής φθοράς.

Σε αυτό το πλαίσιο όπου οι διαρροές στα εκ δεξιών κόμματα από την κυβέρνηση, αποτυπώνονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ακούγονται διάφορα ονόματα, ώστε να επανασυσπειρωθούν τα σκληρά δεξιά ακροατήρια γύρω από την Νέα Δημοκρατία. Ένα όνομα που συζητιέται πολύ έντονα, χωρίς όμως να έχει κλείσει τίποτα, είναι αυτό του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος το 2016 είχε διαγραφεί από την γαλάζια παράταξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, είχε εκφράσει δημόσια την στήριξή του προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε όπως είχε γράψει να μην έρθει στην διακυβέρνηση η «μηδενιστική Αριστερά».

«Πάει ταμείο» το σχόλιο Μπογδάνου

Το σενάριο της συμμετοχής του Φαήλου Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στην δεξιά πολυκατοικία, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να αναφέρει ότι «έπαιξε τον συνεννοημένο ρόλο του, διέλυσε το μόνο σχήμα με προοπτική στα δεξιά της ΝΔ, πέταξε τον Τζήμερο εκτός πολιτικής, στήριξε Μητσοτάκη στις δεύτερες εκλογές και τώρα πάει ταμείο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε διαγραφεί από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία», όπου ηγούνταν μαζί με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Στις πρώτες εκλογές της περσινής χρονιάς το κόμμα διαλύθηκε, λόγω χαμηλών επιδόσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter