Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Λωρίδα της Γάζας – «Επεκτείνεται η χερσαία επιχείρηση» – Αναφορές για εισβολή ισραηλινών τανκς

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Λωρίδα της Γάζας – «Επεκτείνεται η χερσαία επιχείρηση» – Αναφορές για εισβολή ισραηλινών τανκς
Explosions caused by Israeli airstrikes in the northern Gaza Strip, Friday, Oct. 27, 2023. (AP Photo/Abed Khaled)

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη βόρεια λωρίδα της  Γάζας, από τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής και καθώς οι βομβαρδισμοί στον παλαιστινιακό θύλακα εντείνονται, ο Ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος Ντάνιελ Χαγκάρι ανακοίνωσε ότι οι ισραηλινές χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα επεκτείνονται.

Ο Χαγκάρι ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ότι ο ισραηλινός στρατός «θα επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις του απόψε το βράδυ», καλώντας τους κατοίκους της πόλης της Γάζας να μετακινηθούν προς τα νότια.

Ο Ισραηλινός Στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται ισραηλινά τανκς κατά τη διάρκεια εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως σημειώνει το AP, δεν αναφέρεται η ημερομηνία και ώρα λήψης των εικόνων.

eisboli_gaza1_b192f.jpg

Τις τελευταίες δύο ημέρες, δυνάμεις πεζικού και άρματα μάχης των IDF έχουν πραγματοποιήσει μεμονωμένες επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο εκπρόσωπος του στρατού είπε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις «είναι προετοιμασμένες σε όλα τα μέτωπα για να διαφυλάξουν την ασφάλεια του Ισραήλ». Πρόσθεσε ότι το Ισραήλ θεωρεί «εθνικό καθήκον» την επιστροφή των ομήρων που κρατά η Χαμάς στη Γάζα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter