SMS στο 13032: Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις για το λιανεμπόριο

SMS στο 13032: Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις για το λιανεμπόριο

Έτοιμη είναι η εφαρμογή στην οποία θα μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα όποτε και αν ανοίξει το λιανεμπόριο.

Με ένα SMS στο 13032 οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα για περιορισμένο ωστόσο χρονικό διάστημα και μόνο μία φορά την ημέρα. 

«Το εργαλείο είναι έτοιμο, υπάρχει πολύ ισχυρή πιθανότητα να εφαρμοστεί στο λιανεμπόριο όπως έχει συζητηθεί, αλλά από κει και πέρα για το αν και πώς θα εφαρμοστεί θα το δούμε στην πορεία. Θα πρέπει κάποιος να δει τι συμβαίνει με την επιδημιολογική καμπύλη στην Αττική, σε όλη την χώρα, οπότε όλα αυτά αξιολογούνται κάθε μέρα, κάθε στιγμή» επισήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Πιερρακάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο ωστόσο όταν αυτό συμβεί θα υπάρχει και πάλι περιορισμός των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται εντός των καταστημάτων ενώ υποχρεωτική θα είναι και η χρήση της μάσκας.

Ο συγκεκριμένος πενταψήφιος αριθμός θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αγορές στα καταστήματα του λιανεμπορίου και όχι τα σούπερ μάρκετ, στα οποία οι καταναλωτές θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στέλνοντας τον κωδικό 2 στο 13033.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter