Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο πατέρας της δολοφονημένης Τζωρτζίνας

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο πατέρας της δολοφονημένης Τζωρτζίνας

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», είναι η λιτή δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Καράμπελας, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών κοριτσιών.

Γι’ αυτό το λόγο φέρεται να μην πήγε σήμερα στην εργασία του με το περιβάλλον του να διαψεύδει την πληροφορία ότι απολύθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και μέχρι πριν μερικές ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανιζόταν να στηρίζει την Ρουλα Πισπιρίγκου που πλέον διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είναι η δράστιδα της δολοφονίας του παιδιού, τώρα εμφανίζεται να παίρνει αποστάσεις.

Πρόθεση του είναι, προφανώς σε συνεργασία με τον δικηγόρο του, να ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες για τα στοιχεία της δικογραφίας που βαρύνει την Ρούλα Πισπιρίγκου ώστε να αποφασίσει τελικά ποια στάση θα κρατήσει απέναντι της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter