Σούπερ Λίγκα 1: Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Αστέρα που από το 4’ έπαιζε με 10 παίκτες

Σούπερ Λίγκα 1: Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Αστέρα που από το 4’ έπαιζε με 10 παίκτες

Η ΑΕΚ επικράτησε στην Opap Arena με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και έφτασε τους 53 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας και ένα ματς λιγότερο αυτό με τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν νωρίς νωρίς με 10 παίκτες. Στο 4’ ο Γκαρντάφσκι ανέτρεψε στη μεσαία γραμμή τον Αραούχο, ο διαιτητής θεώρησε πως το φάουλ ήταν επικίνδυνο και του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν 31 τελικές προσπάθειες!

Τα γκολ που έκριναν το αποτέλεσμα σημείωσαν οι Αραούχο (32’) και Γκατσίνοβιτς (76’), ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης των νικητών. Το αποτέλεσμα δεν πήρε διαστάσεις θριάμβου για την ΑΕΚ, λόγω των επεμβάσεων του τερματοφύλακα του Αστέρα Νίκου Παπαδόπουλου.

«Ο αντίπαλος μας έμεινε με 10 παίκτες και είχαμε πλεονέκτημα. Αυτό που είδαμε ήταν πως είχαμε σωστά τελειώματα στην επανάληψη. Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και νομίζω πως μετά την αποβολή ο Αστέρας προσπάθησε να μας χτυπήσει στις στημένες φάσεις, όμως καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», δήλωσε ο προπονητής της Ενωσης Μ. Αλμέιδα.

Στην ΑΕK αγωνιούν για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος στην εκπνοή του ημιχρόνου αποχώρησε τραυματίας.

Ο Γ. Τζοβάρας (Φθιώτιδα) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τζαβέλα, Μπαράλες.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (78’ Μάνταλος), Άμραμπατ (68’ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο (78’ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (45’ Τσούμπερ).

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε (79’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Γκαρντάφσκι, Τιλίκα (79’ Τασουλής), Ζούγλης (79’ Μπαρτόλο), Μπαράλες (46’ Κωστέας, 90’ Ριέρα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter