Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη 2-0 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη 2-0 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την 5η σερί νίκη του επί της ΑΕΚ αυτή τη φορά με 2-0 στη Τούμπα και την προσπέρασε στη βαθμολογία στην 4η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις του και ως ένα σημείο το κατάφερε καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο πίεσε ασφυκτικά με αρκετά κόρνερ και μια καλή χαμένη ευκαιρία για το 0-1 με σουτ του Γέβτιτς στο 6’.

Σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε μετά το 10λεπτο το ντέρμπι και με απανωτά δικά του κόρνερ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Στάνκοβιτς. Στο 23’ ο Μπίσεσβαρ πέτυχε γκολ αλλά ήταν εκτεθειμένος κάτι που επιβεβαίωσε και το VAR και το 0-0 παρέμεινε. Όπως παρέμεινε και στο 29’ σε σουτ του Αουγκούστο που έδιωξε θεαματικά ο Στάνκοβιτς. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελειώσει ισόπαλο, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ (1-0) στο 42’. Το γκολ έβγαλε την ΑΕΚ εκτός ρυθμού και λίγο έλειψε στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Σβαμπ έφυγε μόλις άουτ.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει μπροστά για την ισοφάριση αλλά ο ΠΑΟΚ έβγαινε επικίνδυνα μπροστά και στο 51’ λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά του Σβαμπ.

Ο Μιλόγεβιτς έριξε στο ματς και τον Ανσαριφάρντ σε σχηματισμό 4-4-2 προκειμένου να κυνηγήσει την ισοφάριση με τον ΠΑΟΚ να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Στο 69’ από λάθος του Τέιλορ ο Τσούμπερ έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Ανσαριφάρντ για το 1-1 αλλά ο Ιρανός ολιγώρησε και η μεγάλη ευκαιρία της Ενωσης, χάθηκε.

Στο τελευταίο τέταρτο το ντέρμπι πήρε φωτιά και στο 78’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπίσεβαρ από τον Μισελέν και ο Κούρτιτς που το εκτέλεσε έκανε το 2-0 (79’). Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι τελείωσε στο 83’ από ωραία προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία ο Μοχαμάντι από το ύψος του πέναλτι μείωσε για την ΑΕΚ σε 2-1 αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR επειδή ο Ανσαριφάρντ βρισκόταν μπροστά από τον Πασχαλάκη και του έκλεινε το οπτικό πεδίο.

Ο Ιταλός διαιτητής Βαλέρι έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σίντκλεϊ, Ανσαριφάρντ, Ζίφκοβιτς, Λε Ταλέκ, Σφιντέρσκι, Ακπομ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (75’ Εσίτι), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (75’ Μουργκ, 89’ Μίτριτσα), Σφιντέρσκι (89’ Ακπομ), Μπίσεσβαρ (93’ Λυρατζής).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Χατζισαφί (75’ Μοχαμάντι), Βράνιες, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ (86’ Σιμόες), Σιμάνσκι (60’ Σάκχοφ), Τσούμπερ, Αραούχο, Γέβτιτς (60’ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (86’ Τάνκοβιτς).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter