Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα στη Λαμία (1-2)

Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα στη Λαμία (1-2)

Οσο κερδίζει ελπίζει ο Απόλλων Σμύρνης που νίκησε στη Λαμία με 2-1για την 24η αγωνιστική της Super League και την έβαλε σε περιπέτειες.
Η Λαμία είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα αλλά ο Απόλλων ήταν εκείνος που έχανε τις ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις του, με αιχμές τους Μαρτίνες και Ιωαννίδη που έκαναν ο,τι ήθελαν την άμυνα των γηπεδούχων. Στο διάστημα αυτό η Λαμία είχε μια μεγάλη μόνο ευκαιρία για γκολ με τον Αντέτζο. Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ιωαννίδη από σέντρα του Ντεντάκη και λίγο αργότερα πάλι ο Ιωαννίδης λίγο έλειψε να κάνει και το 0-2.

Στο 2ο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό, με τη Λαμία να προσπαθεί να ισοφαρίσει και τον Απόλλωνα να απειλεί στις αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι στο 53′ ο Παμλίδης με ατομική προσπάθεια αιφνιδίασε τους γηπεδούχους κι έκανε το 0-2.

Στο 68′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αλλά η Λαμία δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κότσαρη κι εφτασε στο 83′ να κάνει ευκαιρία με τον Μανούσο.

Στο 90′ ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος στο 92′ και μείωσε για το τελικό 1-2.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης απέβαλε στο 68′ τον Ντεντάκη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ρόμανιτς μετά από υπόδειξη του VAR και “κιτρίνισε” τους Γιαννιώτα, Τσίμπσαχ, Μανούσο, Ντομίνγκες, Βιτλή.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (87′ Τζανδάρης), Γκέντσογλου (71′ Βέλλιος), Μπανγκουρά (46′ Μανούσος), Νούνιες (46′ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (62′ Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Ρόγκνε, Μαρτίνες (72′ Παπαγεωργίου), Τσίμπσαχ (46′ Κάστρο), Παμλίδης (86′ Ράιλι), Γιαννιώτας (66′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (86′ Μπαγκόγκο)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter