Σούπερ Λίγκα: Θρίαμβος του Αρη στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0)

Σούπερ Λίγκα: Θρίαμβος του Αρη στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0)

Δυο αποβολές, δέκα κίτρινες κάρτες, ένα γκολ, ένα δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες, πάθος, πολλά νεύρα και συρράξεις πάγκων, συνέθεσαν το σκηνικό της πολύτιμης νίκης του Αρη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 απόψε στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το ντέρμπι ξεκίνησε με αρκετά νεύρα και διαμαρτυρίες και στο 17′ μετά από κόρνερ ο Ντουκουρέ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αρη (1-0) που πόνταρε στη κούραση του “δικεφάλου” από τη ρεβάνς με την Μαρσέιγ.

Στο 19′ όλο το «Κλ. Βικελίδης» φώναξε το όνομα του Άλκη Καμπανού.

Το ματς είχε πολλά νεύρα και σχεδόν σε κάθε φάουλ οι πάγκοι των δυο ομάδων ήταν έτοιμοι για σύρραξη! Αποτέλεσμα ήταν στο 35′ να αποβληθούν ο συνεργάτης του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπράτσι και ο προπονητής του Αρη, Χέρμαν Μπούργος.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αρης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0. Αρχικά ο Ματίγια με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Πασχαλάκη και στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έσωσε σε τετ α τετ με τον Μαντσίνι.

Στο β’ μέρος τα πνεύματα ηρέμησαν και ο Αρης ξεκίνησε πιο δυνατά κι έχαε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντσίνι αλλά ο ΠΑΟΚ βγήκε γρήγορα μπροστά για την ισοφάριση και στο 52’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους βαρέλα και Σίντκλεϊ. Στο 64’ πάλι ο Πασχαλάκης έσωσε το πλασέ του Γκάμα. Όμως οι πολλές κίτρινες κάρτες του πρώτου μέρους στοίχισαν τελικά στον ΠΑΟΚ, αφού στο 71’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μιχάι, ενώ ο «δικέφαλος» απείλησε με δυνατό σουτ του Ολιβέιρα στο 86’. Ο οποίος Ολιβέιρα επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά από τις 12 Αυγούστου όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Γκοντίνιο “κιτρίνισε” τους Λουτσέσκου, Κούρτιτς, Καμαρά, Μιχάι (δύο), Σοάρες, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σίντκλεϊ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Πάλμα (59’ Γκάμα), Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78’ Γκαρσία), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Γκανέα, Καμαρά (78’ Μπεναλουάν), Ιτούρμπε (59’ Εντιαγέ), Εμπακατά (85’ Σούντγκρεν) .

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Βαρέλα, Σάστρε, Κούρτιτς, Σβαμπ (46′ Αουγκούστο), Σοάρες (50’ Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter