Σούπερ Λίγκα: Ξέσπασε και άρεσε ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Ατρόμητο

Σούπερ Λίγκα: Ξέσπασε και άρεσε ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και συνέτριψε με 4-0 τον Ατρόμητο στη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αν και στο 13’ από ένα λάθος γύρισμα του Φορτούνη ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, αφού ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Ρομπάιγ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι σφυροκόπησαν την περιοχή του Ατρομήτου οι παίκτες του οποίου δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα. Ετσι στο 32’ από σουτ του Κίνι η μπάλα κόντραρε στα σώματα, εκεί πετάχτηκε ο Μασούρας και με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ. Στο 33’ ο Τσιντώτας έσωσε σουτ του Φορτούνη και στο 34’ ο Ελ Κααμπί από γύρισμα του Μασούρα πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και δικαιώθηκαν στο 45’. Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου η μπάλα κατέληξε στον Καμαρά που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 48’ ο Μασούρας επωφελήθηκε από τις κόντρες και με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0 με το δεύτερο δικό του γκολ στο ματς. Το ματς πήρε τρελό ρυθμό και στο 54’ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Βέργο αλλά μετά τον έλεγχο του VAR το ματς συνεχίστηκε. Στο 63’ από έξοχη πάσα του Ροντινέι ο Μπιέλ σημάδεψε το δοκάρι του Τσιντώτα.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό παρά τις αλλαγές και στο 77’ ο Τσιντώτας απέκρουσε δυνατό σουτ του Αλεξανδρόπουλου και ο Κίνι που πήρε το ριμπάουντ με νέο σουτ έκανε το 4-0. Στη τελευταία φάση του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσιντώτας ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» επίσης τους Φρίντγιονσον, Ασεβέδο, Καμαρά, Αθανασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Έσε, Καμαρά (72’ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης (57’ Καρβάλιο), Σκάρπα (83’ Μπρνιτς), Μασούρας (57’ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (72’ Ελ Αραμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης (58’ Αθανασίου), Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Φριντζόνσο, Γιουμπιτάνα (58’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (72’ Τριμάτης), Βέργος (66’ Ανγκιέλσκι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter