Σπίρτζης: Απαράδεκτη η παρέμβαση του Τσακαλώτου (Video)

Σπίρτζης: Απαράδεκτη η παρέμβαση του Τσακαλώτου (Video)

Σαφείς αιχμές για την παρέμβαση, μέσω Facebook, του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος διαφώνησε με τη διατύπωση του Αλέξη Τσίπρα που επέλεξε να πει «πολιτικό απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άφησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σε παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Η παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι απαράδεκτη. Το λέω ευθαρσώς. Δεν έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ή μία άλλη θεώρηση. Το λέω γιατί σε όλα τα κόμματα πρέπει και οφείλουμε και τα στελέχη, όταν υπάρχουν διαφωνίες -και εμείς έχουμε αποδείξει για τις δημοκρατικές διαδικασίες που έχουμε- να συζητάει τέτοιες διαφωνίες στα όργανα, όχι μέσω Facebook. Αν το κάναμε όλοι αυτό, γι αυτά που διαφωνούσαμε με τον κ. Τσακαλώτο, εκεί να δείτε». 

«Να μου επιτρέψετε να σας θυμίσω γιατί είπε ο Αλέξης Τσίπρας “πολιτικό απατεώνα” τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν το αναδεικνύετε. Λέτε τον χαρακτηρισμό αλλά δε λέτε γιατί. Απευθυνόταν σε αυτά που έταξε ο κ. Μητσοτάκης στα μικρομεσαία στρώματα, για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ανάπτυξη και τα έργα, για το Ελληνικό», πρόσθεσε. 

Μάλιστα, ζήτησε «να δούμε γιατί έγινε αυτός ο χαρακτηρισμός», και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ειδικό δικαστήριο για πολιτικό απατεώνα, δηλαδή ότι είπε ψέματα σε μια σειρά από ζητήματα στα οποία και παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, τα οποία σήμερα είναι εμφανή. Δεν έχουν φανεί αυτά που έλεγαν τα στελέχη της ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών; Σοβαρά μιλάτε;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter