Στα λημέρια του Φρουζή ο Άδωνης

Στα λημέρια του Φρουζή ο Άδωνης
Πηγή: Twitter

Μία διόλου τυχαία επίσκεψη έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, την ημέρα που πολίτες και διαδίκτυο έχουν συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis, με την παραποίηση του εγγράφου του FBI για να εξαφανιστεί το όνομα του φίλου του, Ανδρέα Λοβέρδου, και των άλλων φίλων του, Νίκου Μανιαδάκη και Κωνσταντίνου Φρουζή, μαζί με τις μεθόδους της μίζας.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας φαρμακευτικής κάνναβης Tikum Olam βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Παρασκευή, με τον υπουργό να ανεβάζει και φωτογραφίες από το εργοστάσιο, διαφημίζοντας μία «γιγαντιαία επένδυση άνω των 30 εκατ. ευρώ». Μέχρι εδώ καλά, δεν είναι η πρώτη «διαφήμιση» που κάνει ο υπουργός, που μόλις εχτές διαφήμιζε κατεψυγμένους γύρους κοτόπουλου.

Η επίσκεψη όμως αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αφού πρόκειται για την ισραηλινή εταιρεία στην οποία έχει βρει εδώ και μήνες στέγη ως σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Φρουζής, του οποίου το όνομα επίσης εξαφανίστηκε από τα έγγραφα του FBI, όπως και του Ανδρέα Λοβέρδου, μαζί με την περιγραφόμενη μέθοδο χρηματισμού υπουργών όπως την κατέγραψαν οι Αμερικανοί.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν διακρίνεται ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis. Σίγουρα όμως, όταν θα τον συνάντησε ο υπουργός θα είχαν πολλά να πουν μία τέτοια ημέρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter