Στα τάρταρα ο Απόλλων μετά την συντριβή με 5-1 από τον Ιωνικό, ενώ η Λαμία νίκησε 2-0 τον Αστέρα και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την παραμονή της

Στα τάρταρα ο Απόλλων μετά την συντριβή με 5-1 από τον Ιωνικό, ενώ η Λαμία νίκησε  2-0 τον Αστέρα και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την παραμονή της

Ο Απόλλων διασύρθηκε στη Νεάπολη από τον Ιωνικό με 5-1 και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Σούπερ Λίγκα 2, ενώ η Λαμία επικράτησε 2-0 στην Τρίπολη του Αστέρα και αναμένεται να διεκδικήσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα 1 σε μπαράζ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ή την Βέροια.

Ο Ιωνικός, αν και αδιάφορος βαθμολογικά, ήταν σαφώς καλύτερος από τον Απόλλωνα που «καιγόταν» για βαθμούς και στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 2-0. Και τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γιάννης Κιάκος στο 26’ και το 39’.

Στο δεύτερο μέρος η «ελαφρά ταξιαρχία» μπήκε δυνατά. Στο 48΄είχε δοκάρι με τον Τσιλούλη και στο επόμενο λεπτό μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Ιωαννίδη, μετά από κόρνερ του Μαρτίνες. Ωστόσο, στο 61’ ο Αοσμαν της έδωσε την χαριστική βολή, καθώς έκανε το 3-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Το 4-1 έγινε με αυτογκόλ του Κάστρο και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92 με τον Καμπράλ.

Ο Β. Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λένις, Τσιριγώτη, Ρόγκνε.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Κιάκος (84’ Βαφέας), Σάντσες, Τσιριγώτης (90’ Πογκοσιάν), Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Άοσμαν (84’ Πλατέλλας), Ντάλτσιο (71’ Γκοτσούλιας), Μάντζης (90’ Καμπράλ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Ντεντάκης (46’ Μπαξεβανίδης), Βιτλής (46’ Τσιλούλης), Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Φατιόν (86’ Λισγάρας), Κάστρο, Σλίβκα, Ιωαννίδης, Μαρτίνες (77’ Τσιμπσάχ), Ντάουντα (61’ Εμπακογκού).

Ανετο πέρασμα

Στην Τρίπολη η Λαμία άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανούσο, ενώ το 0-2 έγινε στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Προβυδάκη. Με το «τρίποντο» της νίκης οι φιλοξενούμενοι αύξησαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον Απόλλωνα και απομένουν δύο ματς για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (62’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Σόνι, Σίτο (82’ Παπαδόπουλος), Μιχόπουλος (61’ Μπενίτο), Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Λούκας, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (85’ Γκέντσογλου), Ταϊρόν (65’ Νούνιες), Μανούσος (86’ Αραμπούλι), Καραμάνος (74΄Ρόμανιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter