Στη λαχαναγορά φωτογραφήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη λαχαναγορά φωτογραφήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανάμεσα στον κόσμο του μόχθου βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς οι επικοινωνιολόγοι τού συνέστησαν να βγάλει φωτογραφίες ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους που σπάνια συναντά και καταδέχεται, εν μέσω ακρίβειας βεβαίως!

Εκεί, πιστός στο αξίωμα του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, πως όσες πιο πολλές selfie βγάζεις, τόσο πιο δημοφιλής φαίνεσαι, τίμησε την αυτοπροβολή του.

Εκεί σκόρπισε χαμόγελα προς όλες τις κατευθύνσεις και απορεί κανείς που βρίσκει αυτή τη χαρά εν μέσω πανδημίας με 27.000 νεκρούς, πολέμου στην Ουκρανία και ακρίβειας.

Βέβαια, μην φανταστείτε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε κάτι λάθος στην πολιτική του.

Όλα τα απέδωσε στην κρίση, στον πόλεμο της Ουκρανίας και όλα αυτά που ακούμε τόσο καιρό τηρώντας το δεύτερο αξίωμα πως για όλα φταίνε οι άλλοι.

Και βέβαια, τιμώντας το λιβάνι, μάθαμε πως και εκεί ο κόσμος ήταν αισιόδοξος αφού περιμένουν μια καλή τουριστική χρονιά και δεν θα μας λείψει τίποτα σε ποσότητα όσον αφορά τις πατάτες, τα αγγουράκια ή τις μελιτζάνες και όλη την αγροτική παραγωγή.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων μάλιστα ο πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την ελληνική παραγωγή και τη συνεισφορά της στην αγορά.

Οι έμποροι μίλησαν για επάρκεια σε ποσότητα, χωρίς να μας πει η κυβέρνηση αν υπάρχει επάρκεια μισθών για να πληρώσουμε την ακρίβεια σε οπωροκηπευτικά, τρόφιμα γενικά, θέρμανση ή ρεύμα…

Εκεί έβγαλε και το λογύδριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να το παίξουν τα κανάλια, πως η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα μέτρα για τους αγρότες…

Και έζησε αυτός καλά και εμείς ψάχνουμε στο πορτοφόλι να πληρώσουμε ρεύμα, κοινόχρηστα, θέρμανση και σούπερ μάρκετ…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter