Στις 13 Δεκεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη

Στις 13 Δεκεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη

Την είδηση για την ημερομηνία της δίκης,  γνωστοποίησε μέσω της εφημερίδας Πατρίς ο ένας εκ των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας, Μανώλης Φωτάκης. Στο εδώλιο παραπέμπονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού δύο ψαράδες, οι οποίοι φέρονται μετά από διαπληκτισμό με τον 79χρονο πολιτικό να τον χτύπησαν με ξύλινο κοντάρι.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Σήφης Βαλυράκης, δέχθηκε επίθεση από τους δύο κατηγορούμενους οι οποίοι επέβαιναν σε αλιευτικό στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας μεταξύ Πεζονησίου και Αγίας Τριάδας, ενώ ήταν στο φουσκωτό του σκάφος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άντρες, αφού παρεμπόδισαν την πορεία του ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς με το αλιευτικό τους γύρω από το φουσκωτό στο οποίο βρίσκονταν ο Σήφης Βαλυράκης, διαπληκτίστηκαν έντονα μαζί του και στη συνέχεια τον χτύπησαν με τη χρήση ξύλινου κονταριού στο πάνω μέρος του κορμιού του τουλάχιστον δύο με τρεις φορές, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει χωρίς τη θέλησή του στη θάλασσα ενδιάμεσα των σκαφών να βρει τραγικό θάνατο εγκλωβισμένος ουσιαστικά ανάμεσα στις προπέλες των δύο σκαφών.

Διαβάστε επίσης: Σήφης Βαλυράκης: Εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter