Στις 25 Μαρτίου του 2024 θα δικαστεί ο Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Στις 25 Μαρτίου του 2024 θα δικαστεί ο Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Στις 25 Μαρτίου του 2024 θα γίνει η δίκη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την εξαγορά της σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και την παραποίηση των επιχειρηματικών εγγράφων του θα γίνει στις 25 Μαρτίου του 2024, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν του πολιτειακού δικαστηρίου στο Μανχάταν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συμμετείχε μέσω διαδικτύου στην ακροαματική διαδικασία για τη δίκη που αναμένεται να γίνει του χρόνου εις βάρος του, καθώς κατηγορείται για 34 αδικήματα παραποίησης επιχειρηματικών εγγράφων, δηλώνοντας για όλες τις κατηγορίες ότι είναι αθώος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που φορούσε μπλε κοστούμι και κόκκινη, ριγέ γραβάτα, καθόταν δίπλα στον δικηγόρο του, Τοντ Μπλανς και η εικόνα του εμφανιζόταν σε τουλάχιστον τέσσερις οθόνες μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου του Μέρτσαν.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Μπλανς είπε ότι ο πελάτης του κατανοεί ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ορισμένες αποδείξεις σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης και των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται πως οι περιορισμοί που επέβαλε ο δικαστής στον Τραμπ αφορούν τα πρακτικά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ενόρκων, τις δηλώσεις των μαρτύρων και άλλο υλικό που οι εισαγγελείς είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στην υπεράσπιση, ώστε να προετοιμαστεί για τη δίκη.

Πηγή: NBC

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στις ΗΠΑ: Ποινική δίωξη σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter