Στον Πύργο για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» η Αντζελίνα Τζολί (Photos – Videos)

Στον Πύργο για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» η Αντζελίνα Τζολί (Photos – Videos)

Στον Πύργο Ηλείας βρίσκεται η βραβευμένη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», στην οποία υποδύεται τη σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας. Η ίδια έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δημοτικό θέατρο «Απόλλων».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/10). Η πρωταγωνίστρια της ταινίας του Πάμπλο Λαρέν έφτασε στο θέατρο «Απόλλων» στις 8:30 π.μ., ενώ απέφυγε να μιλήσει σε δημοσιογράφους που την περίμεναν εκεί.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων στον Πύργο, η Αντζελίνα Τζολί και όλο το κινηματογραφικό συνεργείο θα μεταφερθούν στο Κατάκολο και συγκεκριμένα στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στην Ελλάδα.

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι και τώρα το συνεργείο είναι έτοιμο για τις λήψεις στην Ελλάδα με τον Πύργο να αποτελεί το «σκηνικό» της ταινίας, ενώ τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη.

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν. Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970.

Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων (WGA ) είναι του Στίβεν Νάιτ. «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας «Maria», η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Νάιτ, στο έργο του καστ και του συνεργείου, και κυρίως στη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα» δήλωσε ο Λαρέν, ο οποίος αποκάλυψε δύο φωτογραφίες της Τζολί στο νέο της ρόλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter