Στον ΣΚΑΪ χαϊδεύουν τους υπουργούς του Μητσοτάκη και επιτίθενται στον Τσίπρα

Στον ΣΚΑΪ χαϊδεύουν τους υπουργούς του Μητσοτάκη και επιτίθενται στον Τσίπρα

Μπορεί κατά γενική ομολογία η συνέντευξη  του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, το πρωί στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο να ήταν από πολύ καλή ως άψογη αλλά δεν θύμιζε σε τίποτα την αντιμετώπιση του καναλιού των υπουργών της κυβέρνησης που κάθε μέρα παρελαύνουν στις εκπομπές του, ούτε βέβαια και τις συνεντεύξεις του ίδιου του πρωθυπουργού.

Όπως και να έχει η δημοσιογραφία πέραν της ευγένειας, θέλει και ερωτήσεις, θέλει να στριμώξεις τον συνεντευξιαζόμενο, να κάνεις δύσκολες ερωτήσεις. Και δεν μπορείς να ξεχάσεις εδώ τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο BBC όπου ο δημοσιογράφος αμφισβήτησε… τα πάντα!

Για να είσαι ορθό μέσο δηλαδή πρέπει να κρατάς την ίδια δημοσιογραφική στάση και τις ίδιες αρχές απέναντι σε όλους: Είτε είναι πρωθυπουργός, είτε υπουργός είτε, καλλιτέχνης και πάει λέγοντας.

Δηλαδή με απόλυτη βεβαιότητα δεν μπορείς να κάνεις μια ερώτηση-πάσα για να πει ο συνεντευξιαζόμενος το ποίημά του, να προχωρήσει στην προπαγάνδα του και να τον αφήνεις να μιλά για πέντε λεπτά χωρίς να αναρωτιέσαι ή να παρεμβαίνεις.

Σήμερα οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ απέδειξαν πάντως ότι μπορούν να κάνουν καυτές ερωτήσεις και να αναρωτηθούν…

Μπορούν και κάνουν ερωτήσεις και διακόπτουν…

Απλά όταν έχουν απέναντι τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Βορίδη, ή τον Γεωργιάδη (κλπ) δεν θέλουν να τους στριμώξουν.

Σήμερα οι δύο δημοσιογράφοι σε ζωντανή συνέντευξη του έκαναν καταιγισμός ερωτήσεων, τον διέκοπταν, προσπαθούσαν να τον εκνευρίσουν, έκαναν σοβαρή κριτική, προσπαθούσαν να τον στριμώξουν…

Προς τιμή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε και γνώστης και δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία του.

Παρότι προσπάθησαν οι δημοσιογράφοι να χάσει τον ειρμό του, δεν το πέτυχαν και ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε αυτά που ήθελε να πει…

Με όρους τένις όλα τα σέρβις που έκαναν δεν πέτυχαν το ξάφνιασμα…

Ο ΣΚΑΪ απέδειξε περίτρανα πως αν θέλει, ξέρει να κάνει επιθετική δημοσιογραφία…

Μόνον που απέδειξε επίσης πως δεν κάνει δημοσιογραφία όταν καλεί τους υπουργούς του Μητσοτάκη σε παρέλαση…

Το ίδιο και όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ…

Απέδειξαν απλά πως είναι μακράν της δημοσιογραφικής αποστολής…

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Το Twitter αποθεώνει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ… Θέλουμε debate με Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter