Super League: Η ΑΕΚ νίκησε τον Βόλο με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή

Super League: Η ΑΕΚ νίκησε τον Βόλο με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή

Νίκη – χρυσάφι κατέκτησε στον Βόλο η ΑΕΚ επικρατώντας της τοπικής ομάδας 1-0. Το γκολ που έδωσε άλλους τρεις βαθμούς στην Ενωση και την κράτησε στην κορυφή πέτυχε με σουτ ο Πινέδα στο 9’.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές συγκινήσεις, ωστόσο η ΑΕΚ πήρε με σχετική ευκολία τη νίκη που ήταν και ο στόχος της.  Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες, αλλά ο Λιβάϊ Γκαρσία ήταν άστοχος.

«Δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν είχαμε πολλές κινήσεις από τον πάγκο. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά πάντα θες να κερδίζεις με μεγάλο σκορ, όμως τα παιχνίδια των play off είναι δύσκολα», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ντέλετιτς.

Βόλος: (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης (89’ Μεταξάς), Κάτσε (81’ Καρτάλης), Γκάγκι, Τάχατος (46’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (88’ Μεθκίδα), Οζέγκοβιτς (42’ Φελίπε Πιρές).

ΑΕΚ: (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Μάνταλος (84’ Γαλανόπουλος), Πινέδα (75’ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (93’ Σιμάνσκι), Αραούχο (84’ Φερνάντες), Λιβάι Γκαρσία (75’ Τσούμπερ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter