Super League: Με Γκάρι και Μπακαμπού ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο (2-1 τον ΟΦΗ)

Super League: Με Γκάρι και Μπακαμπού ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο (2-1 τον ΟΦΗ)

Νωθρός στο πρώτο ημίχρονο αλλά εντυπωσιακός στο δεύτερο ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας φετινή νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη κερδίζοντας με ανατροπή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-2) στην 7η αγωνιστική της Super League.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΟΦΗ κατάφερε με πολύ τρέξιμο και πρέσινγκ να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό που παρουσιάστηκε ασύνδετος στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα ο ΟΦΗ είχε αρκετές φάσεις, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 5’ με τον Γκερέρο που πλάσαρε άουτ και βρήκε το γκολ με αναπάντεχο τρόπο καθώς μετά από σέντρα του Τοράλ, ο Ντόι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη στο 41’ (1-0).

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός βγήκε εντελώς διαφορετικός και με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του. Με Γκάρι και Χάμες οι Πειραιώτες έγιναν γρήγοροι, πιεστικοί και προκάλεσαν ασφυξία στους γηπεδούχους. Απείλησαν αρχικά με σουτ των Βρουσάι και Μπιέλ, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βρουσάι από τον Μεγιάδο στο 52’. Το πέναλτι του Χάμες έδιωξε εντυπωσιακά ο Μανδάς. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν πολύ και στο 58’ από εξαιρετικά κάθετη χωρίς να βλέπει, του Χάμες στον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 1-1. Οι Πειραιώτες έπαιξαν τα ρέστα τους στη συνέχεια για την ολική ανατροπή και τα κατάφεραν απέναντι σε έναν ΟΦΗ που κλείστηκε στα καρέ του, όταν στο 80’ από φάουλ του Βαλμπουενά ο Μπακαμπού με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-2…

Στις καθυστερήσεις ο Μπακαμπού έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 1-3.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Λάρσον, Ντόι, Μπαλογιάννη, Μαρινάκη.

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (72’ Τζου), Περέα, Τοράλ (63’ Ντουρμισάι), Λάρσον, Ντίκο (54’ Ντιουσέ), Γκερέρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Άβιλα (38’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Ντόι (46’ Ροντρίγκες), Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Αγκ. Καμαρά (80’ Μαρσέλο), Ι. Χουάνγκ, Μπιέλ (74’ Βαλμπουενά). Μασούρας (46’ Χάμες), Μπακαμπού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter