Super League: Νίκη-οξυγόνο με ανατροπή ο ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Αστέρα

Super League: Νίκη-οξυγόνο με ανατροπή ο ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Αστέρα

Ένα τετράλεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό στον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάσει σε υπερπολύτιμη νίκη και με ανατροπή μάλιστα, επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στην 17η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που «καιγόταν» για τους βαθμούς αλλά ο Αστέρας ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 10’ με προβολή του Μιριτέλο (0-1). Τα Γιάννινα πάντως συνήλθαν γρήγορα από το σοκ και αντέδρασαν. Αρχικά είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παντελάκη στο 22’, ενώ στο 28’ σουτ του Καραχάλιου έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στο 29’ σουτ του Τζίνο έφυγε λίγο άουτ.

Η πίεση του ΠΑΣ συνεχίστηκε και καρποφόρησε στο 32’. Ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το δυνατό του Κόντε, αλλά ο Παμλίδης από δύσκολη γωνία έκανε το διαγώνιο σουτ κι έκανε το 1-1. Και τέσσερα λεπτά μετά, έφτασε και στην ολική ανατροπή! Ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ, ο Λεό πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1 στο 36’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός όμως ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν άφηνε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων να δημιουργήσουν ρήγματα.

O διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τον Τσαούση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (91’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76’ Μπάλαν), Κόντε (76’ Ριένστρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88’ Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74’ Αλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46’ Αλάγκμπε), Σίτο (64’ Ντιαρά), Ρεγκίς (74’ Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter