Super League: Οι αμυντικοί της ΑΕΚ ντύθηκαν σκόρερ και… 3-0 τον Παναιτωλικό (Video)

Super League: Οι αμυντικοί της ΑΕΚ ντύθηκαν σκόρερ και… 3-0 τον Παναιτωλικό (Video)

Τρεις αμυντικοί της ΑΕΚ (Βίντα, Ρότα, Μουκουντί) ντύθηκαν γκολτζήδες και χάρισαν ένα εύκολο 3-0 στον «δικέφαλο» επί του Παναιτωλικού στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Super League και να επιστρέψει έτσι στις νίκες μετά την ήττα της στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Ο «δικέφαλος» μπήκε ορμητικά στο ματς με στόχο να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα το παιχνίδι, καθώς υπήρχε και ο παράγοντας κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 13’ από κεφαλιά του αμαρκάριστου Μάνταλου στο ύψος της μικρής περιοχής λίγο άουτ.

Σταδιακά ο ρυθμός της ΑΕΚ έπεσε και μετά το 20’ ο Παναιτωλικός ανέβηκε λίγα μέτρα στο γήπεδο και κράτησε λίγο μπάλα, την οποία δεν μπορούσε να διατηρήσει στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Όμως η Ενωση επανήλθε και στο πεντάλεπτο 32’-36’ απείλησε και «καθάρισε» το ματς! Πρώτα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αραούχο που έσωσε ο Καπίνο (32’) στη συνέχεια από κόρνερ του Ελίασον και πάλι ο Βίντα όπως και στο ματς με τον Αγιαξ, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κι έδιωξε το όποιο άγχος από την ομάδα του. Το κρεσέντο της Ενωσης συνεχίστηκε και στο 36’ από έξοχο συνδυασμό Πισάρο – Ελίασον – Ρότα ο τελευταίος με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0 απέναντι στον αποδιοργανωμένο Παναιτωλικό.

Στο 41’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ. Ο Σενγκέλια έκλεψε από τον Χατζισαφί και πλάσαρε αλλά ο Στάνκοβιτς έδιωξε και στην επιστροφή της μπάλας ο Ζοάο Πέδρο πλάσαρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Αραούχο έχασε το… άχαστο και το 2-0 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο..

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ απελευθερωμένη βγήκε με την ίδια ένταση στο ματς και δημιούργησε στο πρώτο πεντάλεπτο ευκαιρίες με τους Ελίασον, Αραούχο και Πινέδα αλλά δεν τις αξιοποίησε. Μετά το 60’ η ΑΕΚ έριξε τον ρυθμό και άρχισε να διαχειρίζεται το υπέρ της 2-0, ειδικά από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει τους γηπεδούχους. Κάτι που έκανε πάντως ο Φρ. Ντουάρτε στο 77’ αλλά ο Στάνκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το τελικό σκορ σφράγισε ο Μουκουντί στο 88’ που επωφελήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή μετά από κόρνερ του Αμραμπατ. Στο 90’ ο Μουκουνρί είχε δοκα΄ρι, όπως και στο 95 ο Ζίνι αφού πρώτα έκανε εκπληκτική απόκρουση ο Καπίνο.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας “κιτρίνισε” τους Πέρεζ, Μλάντεν.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς (58’ Μουκουντί), Χατζισαφί (77’ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον, Πινέδα, Πισάρο (77’ Ζίνι), Ελίασον (77’ Αμραμπατ), Μάνταλος, Αραούχο (83’ Πόνσε).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαλής, Μλάντεν, Μπρ. Ντουάρτε (73’ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρεζ, Ξενιτίδης (57΄Φ. Ντουάρτε), Μπουζούκης (46’ Λιάβας), Σενγκέλια (79’ Βοϊλης), Χατζηθεοδωρίδης (73’ Μπαλτασάρα), Πέδρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter