Super League: Ορθιος ο ΟΦΗ στο 90’ στα Γιάννινα (2-2)

Super League: Ορθιος ο ΟΦΗ στο 90’ στα Γιάννινα (2-2)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΣ και ΟΦΗ μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) στην 8η αγωνιστική της Super League με τους Κρητικούς να παίρνουν τον βαθμό στο 90’ με τρομερό σουτ του Ντιουσέ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα το ματς αλλά οι γηπεδούχοι στο 18’ από σέντρα του Μορέιρα, με τον Ροσέρο από κοντά άνοιξαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία στη συνέχεια και στο 33’ οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση σε κεφαλιά του Μπαλογιάννη.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΦΗ πίεσε τον ΠΑΣ αναζητώντας την ισοφάριση που τελικά ήρθε στο 56’ με τον Γκερέρο να βρίσκει τον Τοράλ και αυτός από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 75’ ο Μπάλαν πήρε τη θέση του Τζίμα για τον ΠΑΣ κι ένα λεπτό μετά (76’) από γύρισμα του Μπιλμπάο, ο Ρουμάνος επιθετικός με κοντινό σουτ έγραψε το 2-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ο Ντιουσέ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 90’ ισοφάρισε σε 2-2 δίνοντας πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη στον Καραχάλιο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (75’ Μπάλαν), Μορέιρα (88’ Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο, Παμλίδης (64’ Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80’ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα (80’ Καμάου), Τοράλ (71’ Ντουσιέ), Λάρσον, Ντίκο (30’ Ντουρμισάι), Γκερέρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter