Super League: Βαθμολογική «ανάσα» για Αστέρα – Νίκησε 1-0 τον Ιωνικό

Super League: Βαθμολογική «ανάσα» για Αστέρα – Νίκησε 1-0 τον Ιωνικό

Τη δεύτερη νίκη του στην Super League πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας 1-0 του ουραγού Ιωνικού. Με τους τρεις βαθμούς οι Αρκάδες ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις, ωστόσο η πορεία τους δεν κρίνεται ικανοποιητική.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και πέτυχαν το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα με τον Σίτο στο 18’. Ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, ωστόσο ο Μπενίτο αποδείχθηκε μοιραίος παίκτης του, καθώς έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες (8’, 16’, 42’). Στο 58’ ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε μετά από χρήση του βίντεο.

«Το άγχος είναι πάντα το ίδιο, μπαίνουμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Δυσκολευόμαστε να βάλουμε το πρώτο γκολ, αλλά όταν τα καταφέρνουμε φεύγει το άγχος. Δε θυμάμαι ο αντίπαλος να μας απείλησε. Παίξαμε με τους μεγάλους και είχαμε καλή εικόνα. Βλέπω βελτιώσεις στο στυλ παιχνιδιού μας, να κρατήσουμε αυτά και να προσθέσουμε κάποια άλλα στοιχεία», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρας, Ηρακλής Μεταξάς.

O Περράκης (Αθηνών) έδειξε κίτρινη στους Μουνάφο, Μπαράλες, Τιλίκα, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Ρομάο, Μύγα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Ιγκλέσιας (77’ Ντομίνγκεθ), Μουνάφο, Τιλίκα, Σίτο (85’ Μπερτόλιο), Κρέσπι (85’ Αλβάρες), Μπενίτο (70’ Μπαράλες).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς (77’ Ελευθεριάδης), Ούγκο Σόουζα, Ρομαό, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Σεμπά, Λοβέρα, Άοσμαν (80’ Ιωαννίδης), Μάντζης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter