Super League: Ξέσπασε στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Super League: Ξέσπασε στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης σε εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ηταν η πιο ευρεία νίκη των “ερυθρολεύκων” στο φετινό πρωτάθλημα με τους Αρκάδες να φωνάζουν δικαιολογημένα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 0-0.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε από νωρίς να πιέζει τον Αστέρα αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην περιοχή των φιλοξενούμενων και είχε ένα πολύ καλό σουτ του Καμαρά μόλις άουτ. Στο 16’ ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε δικαίως για πέναλτι όταν από λάθος του Βατσλίκ που αντί να απομακρύνει την μπάλα, έκανε ντρίμπλα στον Μπενίτο που τελικά του έκλεψε την μπάλα. Ο Τσέχος τον έσπρωξε και τον έριξε στο χορτάρι αλλά ο Παπαπέτρου όπως και ο διαιτητής Τσακαλίδης στο VAR έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες του Αστέρα.

Στο 20’ ο Τασουλής έσωσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Τικίνιο και στο δίλεπτο 38’-39’ απείλησε δύο φορές τους γηπεδούχους. Αρχικά το δυνατό σουτ του Μπενίτο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Βατσλίκ και στη συνέχεια μετά το κόρνερ ο Βαλιέντε πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 44’ όταν ο Ελ Αραμπί έβγαλε τον Εμβιλά μόνο στο σημείο του πέναλτι αλλά ο Γάλλος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο β’ μέρος υπήρξε νέος έλεγχος για πέναλτι υπέρ του Αστέρα, για το αν η μπάλα βρήκε το χέρι του Βρουσάι (48’) και μετά υπήρξε ένα απίστευτο ξέσπασμα του Ολυμπιακού ο οποίος μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε τρία γκολ! Στο 52’ από κόρνερ του Βαλμπουενά με κεφαλιά ο Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ. Στο 54’ μετά από αντεπίθεση για σεμινάρια ο Μασούρας έκανε το 2-0 και στο 57’ από σέντρα του Βρουσάι ο Μασούρας και πάλι με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 3-0. Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί και στο 60’ ο Τασουλής για 2η φορά έδιωξε πάνω από τη γραμμή κεφαλιά του Παπασταθόπουλου. Στο 67’ μετά από σέντρα του Βαλμπουενά ο Μπουχαλάκης έκανε το 4-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και ο Αστέρας μείωσε στο 75’ με τον Καρμόνα, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο 85’ με τον Γκάρι Ροντρίγκες μετά από πάσα του Ρέαμπτσιουκ και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου «κιτρίνισε» τους Ελ Αραμπί, Ρέαμπτσιουκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρουσάι, Μανωλάς (46’ Σισέ), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (61’ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά, Αγκιμπού (46’ Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Μασούρας (73’ Ροντρίγκες), Τικίνιο (35’ Ελ Αραμπί).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μουνάφο (58’ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (80’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι, Καπίγια, Σίτο (58’ Τιλίκα), Μπενίτο (68’ Σονί).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter