Σβίγκου: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ο διπλασιασμός του μισθού των υγειονομικών

Σβίγκου: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ο διπλασιασμός του μισθού των υγειονομικών

Μία αποστροφή του λόγου της Ράνιας Σβίγκου προκάλεσε αρνητικά δημοσιεύματα και παρεξηγήσεις, με την ίδια να προβαίνει σε διευκρινίσεις μέσω ανάρτησής της.

«Προφανώς και είναι εφικτός ο διπλασιασμός των μισθών στο δημόσιο, όπως επίσης είναι εφικτό το να υπάρχουν έσοδα για το κράτος, τα οποία δεν θα είναι από τους συνήθεις υπόπτους. Δηλαδή, αυτούς οι οποίοι έχουν πληρώσει το μάρμαρο όλα τα προηγούμενα χρόνια» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η διευκρίνιση

Η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στα social media αναφέρει ότι πάγια θέση του κόμματος είναι «ο διπλασιασμός του μισθού των υγειονομικών και όχι όλων των δημοσίων υπαλλήλων, όπως λανθασμένα είπα, εν τη ρύμη του λόγου, σε εκπομπή» και συμπλήρωσε:

«Αλλά, μεταξύ του διπλασιασμού των κερδών των εισηγμένων ή του διπλασιασμού των μισθών του δημοσίου, προφανώς θα προτιμούσα το δεύτερο…»

«Δεν θα αρέσει στους ισχυρούς»

Η Ράνια Σβίγκου επίσης, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας και σημείωσε πως οι προτάσεις που αναμένεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ικανοποιήσουν τη ΝΔ και όλους τους ισχυρούς, «οι οποίοι δεν θέλουν λύσεις» για τα προβλήματα της κοινωνίας:

«Όταν αρνείσαι, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση, να χτυπήσεις την αισχροκέρδεια, να χτυπήσεις τα καρτέλ, να φορολογήσεις τα υπερκέρδη, τα οποία έχουν συσσωρευτεί σε συγκεκριμένες εταιρείες, τότε είναι δεδομένο ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ικανοποιήσει τη ΝΔ και όλους τους ισχυρούς, οι οποίοι πραγματικά δεν θέλουν να δουν λύσεις, για την καθημερινότητα των πολιτών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter