Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Φαίης: «Έχω χάσει το μυαλό μου – Από το Πάσχα του 2021 δεν την ξαναείδα» (Video)

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Φαίης: «Έχω χάσει το μυαλό μου – Από το Πάσχα του 2021 δεν την ξαναείδα» (Video)

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης στην Κυψέλη μετά τη σύλληψη της μητέρας, της αδελφής και της σπιτονοικοκυράς της. Ο άνθρωπος που ανακίνησε την υπόθεση, η οποία ήταν «θαμμένη» για έναν χρόνο και οδήγησε στη σύλληψη των τριών γυναικών, ήταν ο πατέρας της.

Δείτε επίσης: Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Ο ίδιος, μιλώντας στο «Tlive», ανέφερε ότι δεν γνώριζε για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του παιδιού του και την κακοποίηση που υφίστατο τόσο από την πρώην σύζυγό του όσο και από την άλλη κόρη του. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «με είχανε σε άλλο πλανήτη, δεν μου λέγανε τι πραγματικά συμβαίνει ούτε κι η ίδια». «Ό,τι μπόρεσα να κάνω το έκανα, φαίνεται είμαι τυχερός που ο Θεός έβαλε στον δρόμο μου τον Χάρη Βεραμόν, γιατί μπορέσαμε και ξετυλίξαμε όλο το κουβάρι για να φτάσουμε εδώ», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους οι τρεις συλληφθείσες

Το μόνο που του κίνησε την περιέργεια, όπως είπε, ήταν ότι «από το Πάσχα του 2021 και μετά δεν την ξαναείδα, γιατί εγώ το παιδί μου το έβλεπα 3-4 φορές το μήνα, όπως και τα παιδιά της».

Ο κ. Νίκος Μπακογιώργος σημειώνει ότι δεν ήξερε το τρίτο παιδί της κόρης του και μάλιστα αναφέρει ότι «το έμαθα κατά τύχη όταν πήγα να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης». «Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να πάθω, καταστρέφονται τα πάντα στη ζωή μου, δεν το περίμενα, έχω μείνει άφωνος», δήλωσε, προσθέτωντας: «έχω χάσει το μυαλό μου».

Δείτε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

«Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο»

Οι μαρτυρίες, για τη φρίκη που βίωνε η άτυχη Φαίη, η 23χρονη έγκυος που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία κουβέρτα λίγα μέτρα από το σπίτι της στην Κυψέλη το 2021, κόβουν την ανάσα. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, ενώ η υπόθεση παρέμεινε «θαμμένη», μπήκαν στο μικροσκόπιο τρία άτομα, τρεις γυναίκες, που συνελήφθησαν ενώ την Πέμπτη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θαμμένη» επί ένα χρόνο η υπόθεση – Η μήνυση και η έρευνα του Ανθρωποκτονιών

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γειτόνισσας της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης περιέγραψε ορισμένες από τις πτυχές του μαρτυρίου που βίωνε η 23χρονη κοπέλα.

«Είδα μία μέρα τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι. Ήρθε η πυροσβεστική και με άδεια εισαγγελέα μπήκαν μέσα και έσωσαν τα παιδιά, ενώ όταν ρώτησαν τη γυναίκα που τους φιλοξενούσε πόσα παιδιά είναι στο σπίτι εκείνη είπε 3 ενώ οι αρχές βρήκαν 4», είπε.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Φαίης Μπακογιώργου: Συνελήφθησαν η μητέρα η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter