Συναγερμός στο Νοσοκομείο Βόλου: Πλημμύρισε η πτέρυγα για χημειοθεραπείες – Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο των Εργαζομένων

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Βόλου: Πλημμύρισε η πτέρυγα για χημειοθεραπείες – Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο των Εργαζομένων

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείου του Βόλου, λόγω της κακοκαιρίας, καθώς τα νερά σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, μπήκαν στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. «Φανταστείτε ένα νοσοκομείο γεμάτο κουβάδες, όπου στάζουν τα ταβάνια, πέφτουν ψευδοροφές και σοβάδες. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχουμε ενημέρωση πού μπορεί να μεταφερθούν ασθενείς, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται σε χώρο του νοσοκομείου όπου φυλάσσονται τα φάρμακα για χημειοθεραπείες και έχει γεμίσει νερά», είπε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

«Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά», πρόσθεσε.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αντλεί τα νερά που έχουν μαζευτεί στην πίσω μεριά στο υπόγειο του νοσοκομείου.

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter