Συνήγορος της Πισπιρίγκου ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου: Η σύνδεση με την υπόθεση της μικρής Άννυ

Συνήγορος της Πισπιρίγκου ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου: Η σύνδεση με την υπόθεση της μικρής Άννυ

Ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την αιφνίδια παραίτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Πρόκειται για το δικηγόρο ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο ίδιος της ο πατέρας. Για την υπόθεση αυτή η μητέρα της μικρής Άννυ είχε καταδικασθεί πρωτόδικα σε σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, ενώ σε δεύτερο βαθμό εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: H Tζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά από το δηλητήριο

Τραγική ειρωνεία βέβαια αποτελεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπισρίγκου την περίοδο εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η κατηγορούμενη σήμερα για το φόνο του ίδιου της παιδιού και ερευνώμενη για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, είχε κατακρίνει δημόσια τους γονείς της μικρής Άννυ , χρησιμοποιώντας σκληρές εικόνες ζητώντας μάλιστα να πεθάνουν

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Εκτός από την υπόθεση της μικρής Άννυ ο Νίκος Ιωάννου είχε αναλάβει την υπεράσπιση του ιερέα από τη Μάνη που κατηγορήθηκε το 2019 για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης και στη συνέχεια καταδικάστηκε. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2019 όταν το κορίτσι είχε καταγγείλει στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον ιερέα που φιλοξενούσε εκείνη και τη μητέρα της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter