ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνη, Μαντούβαλο και Μηταράκη: «Να τους μαζέψει ο Μητσοτάκης ως ένδειξη σεβασμού στη δολοφονημένη 28χρονη»

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνη, Μαντούβαλο και Μηταράκη: «Να τους μαζέψει ο Μητσοτάκης ως ένδειξη σεβασμού στη δολοφονημένη 28χρονη»

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι αδιανόητες δηλώσεις των Άδωνη Γεωργιάδη, Πέτρου Μαντούβαλου και Νότη Μηταράκη για το τραγικό περιστατικό της γυναικοκτονίας της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σε κατάσταση πανικού, ο Άδωνης Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ προσπάθησε να πει πως το περιστατικό δεν ήταν χαρακτηριστικό και δεν περιγράφει τη γενική κατάσταση της Αστυνομίας.

«Δεν γίνεται να βασανίζεται ο πρωθυπουργός, να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή, μια δολοφονία στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό δεν το δέχομαι» είπε ανερυθρίαστα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος είναι ένας από τους στενότερους πολιτικούς φίλους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρωί στο OPEN o Νότης Μηταράκης σε μια προσπάθεια να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και πιθανότατα να υπερασπιστεί τους αστυνομικούς που άφησαν την κοπέλα απροστάτευτη, έσπευσε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση γιατί -όπως είπε- θα …κατηγορούσε τον αστυνομικό αν πυροβολούσε τον δολοφόνο:

«Φανταστείτε ο φρουρός που ήταν στο τμήμα να είχε βγάλει το όπλο του πριν ο δράστης μαχαιρώσει την άτυχη γυναίκα και να τον είχε πυροβολήσει. Πιθανότατα σήμερα θα μιλούσε η αντιπολίτευση για ακραία αστυνομική βία, θα είχε προφυλακιστεί ο αστυνομικός και θα κινδύνευε να περάσει τη ζωή του στη φυλακή» είπε…

«Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματός του, επιδεικνύοντας μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στη δολοφονημένη 28χρονη γυναίκα, τους συγγενείς της και μια συγκλονισμένη κοινωνία» αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Πανικόβλητος και επιθετικός ο Άδωνης Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ (Video)

Αδιανόητες δηλώσεις Μαντούβαλου:Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει (Video)

Ο Νότης Μηταράκης θέλει χρήση όπλων από τους αστυνομικούς (Video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φαίνεται πως για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, τραγικά γεγονότα, όπως η τελευταία γυναικοκτονία που συγκλονίζει το πανελλήνιο, καταδεικνύοντας την ανεπάρκεια της ΕΛΑΣ, την απασχολούν απλώς επειδή τσαλακώνουν το αφήγημά της για Νόμο, Τάξη και Ασφάλεια.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τον κυνικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα στελέχη της μία τραγωδία. Ο γνωστός μηδενιστής υπουργός της, που είχε κάνει και την περίφημη δήλωση πως κανείς δεν ασχολείται με τα Τέμπη Άδωνις Γεωργιάδης, έσπευσε να «σώσει» την κατάσταση.

Με σημερινές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, απεφάνθη ότι δεν είναι σωστό «να παίρνουμε ένα περιστατικό και να το κάνουμε σημαία». Έτσι απλά!

Το μέτωπο των αρίστων του πολιτικού αμοραλισμού ενισχύθηκε και από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενό φίλο του πρωθυπουργού, Πέτρο Μαντούβαλο με δηλώσεις στον ίδιο σταθμό που προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη της δολοφονημένης γυναίκας. Μοναδική αγωνία του κ. Μαντούβαλου ήταν το πώς θα διασωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του από τις πολιτικές ευθύνες αναφορικά με τη στάση της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο συμβάν. Ο κ. Μαντούβαλος αγχώθηκε για τα… βάσανα που τραβάει ο πρωθυπουργός, αλλά και για τη σταθερότητα της κυβέρνησης.

Στα όσα αδιανόητα ακούστηκαν ήρθε να προστεθεί η αναφορά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, ο οποίος μιλώντας στο OPEN, μας κάλεσε να φανταστούμε τι θα γινόταν εάν είχε πυροβολήσει τον δράστη ο αστυνομικός, καθώς η αντιπολίτευση θα μιλούσε για «ακραία αστυνομική βία».

Είναι βέβαιο ότι ο κατάλογος ανάλογων κυβερνητικών παρεμβάσεων θα μεγαλώσει, όπως και ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα υπομένει διαρκώς τα ακατάσχετα και καταφανή ψέματα, την έλλειψη ενσυναίσθησης, τον πολιτικό ωχαδερφισμό και την επικοινωνιακή «μαγκιά».

Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματός του, επιδεικνύοντας μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στη δολοφονημένη 28χρονη γυναίκα, τους συγγενείς της και μια συγκλονισμένη κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Και τώρα… έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ – Έρευνα και για τα χώματα, μετά και την αποκάλυψη του Documento

Έγκλημα Τέμπη: Ελεύθεροι με 600 και 10 χιλιάδες εγγύηση άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717

Τέμπη: Η Ντίνα που επέζησε από το 2ο βαγόνι αφηγείται – Χρειάστηκα 25 χειρουργεία (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης» ο σκοπός, επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ – Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Άγιοι Ανάργυροι: Πανικόβλητος και επιθετικός ο Άδωνης Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ (Video)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter