«Tα Backstage του ελληνικού σινεμά» και όλες οι κρυφές ιστορίες από τον Μάκη Δελαπόρτα

«Tα Backstage του ελληνικού σινεμά» και όλες οι κρυφές ιστορίες από τον Μάκη Δελαπόρτα

Φωτιές πρόκειται να ανάψει το νέο βιβλίο του Μάκη Δελαπόρτα, «Tα Backstage του ελληνικού σινεμά» στο οποίο  αποκαλύπτονται όλες οι κρυφές και πικάντικες ιστορίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, Βλαχοπούλου, Κωνσταντάρας, Λάσκαρη, Καρέζη, Βασιλειάδου και όλοι οι αγαπημένοι ηθοποιοί σε ένα βιβλίο που θα συζητηθεί πολύ. Ποιες ήταν οι πιο απαιτητικές; Σε ποιους άρεσε ο ποδόγυρος και ποιες παράνομες σχέσεις δεν μαθεύτηκαν ποτέ;

Ιστορίες, αφηγήσεις και μνήμες όπως τις κατέγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας μακριά από τα φώτα της σκηνής. Το «δικό» μας Χόλυγουντ έχει πολλά να μας αποκαλύψει με σεβασμό πάντα σε μια εποχή που σημάδεψε τον ελληνικό κινηματογράφο!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μάκης Δελαπόρτας γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών. Αποφοίτησε το 1982 και από τότε συμμετείχε ως ηθοποιός σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικά σίριαλ. Η αγάπη του για τον ελληνικό κινηματογράφο τον οδήγησε το 1989 να ασχοληθεί με τη δισκογραφία και να επιμεληθεί περισσότερους από 300 δίσκους, σώζοντας και καταγράφοντας σημαντικά σάουντρακ μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Το 1998 άρχισε να ασχολείται και με τις βιογραφίες των μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών, φτάνοντας μέχρι σήμερα να έχει υπογράψει 50 βιβλία, λευκώματα και συλλεκτικές μονογραφίες για τους κορυφαίους καλλιτέχνες του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Από το 2010, ανεβάζει στο θέατρο τις δικές του παραστάσεις που σημειώνουν πάντα μεγάλη επιτυχία. Έχει τιμηθεί αρκετές φορές από την πολιτεία και τους πολιτιστικούς φορείς της χώρας για τη σημαντική του προσφορά στη διάσωση και την καταγραφή του πολιτιστικού υλικού από το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter